Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ!


Πυροσβέστης ο οποίος υπηρετεί στο Ηράκλειο υπέβαλε μήνυση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη!

Η μηνυτήρια αναφορά υποβλήθηκε προχθές το πρωί στο Α Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ στα

Δύο Αοράκια όπου πήγε ο ίδιος και υπέβαλε την έγκλιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κείμενο της μήνυσης ο μηνυτής ζητάει την σύλληψη των τριών πολιτικών αρχηγών σε περίπτωση πώλησης ορυκτού πλούτου της χώρας ή πώλησης ελληνικού εδάφους!

Ο 37χρονος πυροσβέστης μας ανέφερε ότι «έχει περάσει πολλά στη ζωή του και δεν μπορεί να σκύψει το κεφάλι. Μας έχουν ξεπουλήσει, γι αυτό έκανα τη μήνυση» σχολιάζει και λέει επίσης ότι παλαιότερα ήταν «φανατικός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, πλέον όμως δεν θέλω ούτε να τους δω. Δεν σκέφτηκα ούτε τα 100 ευρώ της μήνυσης»

Η κίνηση του να υποβάλει μήνυση προκάλεσε σάλο τόσο στην πυροσβεστική όσο και στην αστυνομία, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι ο μηνυτής είναι ένστολος και οι κανονισμοί του Σώματος όπου υπηρετεί είναι συγκεκριμένοι και αυστηροί.

Όπως μας είπε ο ίδιος «ανώτεροι συνάδελφοί του που επικοινώνησαν μαζί του, προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, όπως εκείνος τους είπε ότι είναι ανένδοτος και ότι κάνει το κάνει συνειδητά και δεν πρόκειται να υποχωρήσει»

«Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε από την αστυνομία για την ενέργεια του συναδέλφου. Ήταν το θέμα συζήτησης σήμερα στην πυροσβεστική. Πολλοί είπαν ότι έκανε καλά ο συνάδελφος που μήνυσε τους τρεις πολιτικούς Αρχηγούς- άσχετα εάν δεν βγει τίποτα θετικό- ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι δεν έπρεπε καθόλου να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία, λόγω του γεγονότος ότι είναι πυροσβέστης και υπόκειται σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς»

Ο 37χρονος έχει καταταγεί στο Πυροσβεστικό Σώμα με διαγωνισμό πριν από περίπου μια δεκαετία, ενώ πριν εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα. Ο ίδιος δηλώνει ότι πρόσκειται πολιτικά στο κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου