Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Όπιο κατέληξε στα χέρια της Αστυνομίας


Γράφει ο Πάμπος Χαραλάμπους

Ύστερα από έγκριση του εισαγγελέα Εφετών Αθηνών χθες το πρωί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε επιχείρησης ελεγχόμενης μεταφοράς- παράδοσης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν στην Αθήνα τέσσερις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Ιράν, ηλικίας 35 και 34 ετών, και δύο γυναίκες, υπήκοοι Ιράν και Βουλγαρίας, ηλικίας 37 και 41 ετών αντίστοιχα, για εισαγωγή ποσότητας οπίου στη χώρα μας.
Οι κατηγορούμενοι όπου οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών συνελήφθησαν κατά τη στιγμή της παραλαβής ποσότητας οπίου που είχε εισαχθεί από την Τουρκία στην Ελλάδα, μέσω Βουλγαρίας, όπου και συνελήφθη η μεταφορέας της. Η ποσότητα που εισήχθη και κατασχέθηκε στη Βουλγαρία ήταν δύο κιλά και από τις Αρχές Βουλγαρίας αφέθη ποσότητα 775 γραμμαρίων, η οποία απεστάλη στη χώρα μας, προκειμένου αυτή να παραδοθεί στους τελικούς παραλήπτες στην Αθήνα. 

Κατά τη στιγμή της παραλαβής της ποσότητας από τους ανωτέρω αλλοδαπούς, σε καφετέρια του κέντρου της Αθήνας, επενέβησαν αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. και τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν:
• όπιο βάρους 775 γραμμαρίων
• το χρηματικό ποσό των 6.350 ευρώ
• πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου