Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗ! ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!


"Hλία ρίχτο" επιτέλους να τελειώνουμε, φωνάζουν οι πατριώτες Έλληνες που έχουν πληγεί από τα μνημόνια τόσα χρόνια. Στη Χρυσή Αυγή όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα.

Οι περισσότεροι από τους βουλευτές δεν αρέσκονται πλέον στην παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου και θέλουν μπροστάρη τον Ηλία Κασιδιάρη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "OmertaNews", ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ετοιμάζει κίνηση ματ τον Ιούνιο του 2018. Περιμένει όπως μας είπανε μία προθεσμία.

Τι είναι αυτή η προθεσμία δεν γνωρίζουμε γιατί είναι επτασφράγιστο μυστικό και επικρατεί ομερτά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι όμως κατι πολύ σημαντικό για τον Ηλία και την πορεία του στη Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο Κασιδιάρης θα ηγηθεί στο κόμμα και ο Νίκος Μιχαλολιάκος για κάποιους λόγους δεν θα προβάλει αντίσταση.

Όταν λήξει λοιπόν αυτή η προθεσμία και ο Ηλίας αναλάβει μπροστάρης τότε και μόνο θα γυρίσουν πίσω όλοι οι βουλευτές που έχουν παραιτηθεί. Από τον Μίχο μέχρι τον Μπούκουρα. Ο Ηλιας έχει μιλήσει με όλους τους βουλευτές που έχουν φύγει. Είναι σίγουρο ότι μόλις αναλάβει τα ηνία όλοι θα επιστρέψουν για να στηρίξουν τον Κασιδιάρη. Θα γίνει μεγάλη συσπείρωση του κόμματος και ο νυν βουλευτής και μελλοντικός αρχηγός, θα κερδίσει αρκετούς πόντους όπως και θα ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Θα μπει μπροστά το αετόπουλο της Μάνης, ο Ηλίας Κασιδιάρης και θ’ αναλάβει την αρχηγία! Ο Μιχαλολιάκος από την πλευρά του σαν ιστορική ηγεσία θα τον στηρίξει. Όλα αυτά όμως μετά τον Ιούνιο του 2018. Κρατήστε την πληροφορία και θα μας θυμηθείτε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου