Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

NEA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ: ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"


Είναι δυνατόν ένας «σύλλογος» ο οποίος έχει απαγορευθεί από τις αρχές να μπορεί να συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις; Στην Ελλάδα του «Συνταγματικού τόξου» σαφώς και ναι. Ο λόγος για τον «Σύλλογο τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης», ο οποίος αν και έχει σφραγιστεί από τις Ελληνικές αρχές, συνεχίζει να εκδίδει ανακοινώσεις!

Σε νέα «βόμβα», με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καλεί τα μουσουλμανόπαιδα της Θράκης για τη «συνέχιση του τουρκικού πολιτισμού της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Για να πετύχετε, πρέπει να μάθετε πολύ καλά και τη μητρική σας γλώσσα, τα τουρκικά, και την επίσημη γλώσσα της χώρας μας, τα ελληνικά»!

Ειδικότερα, ο τουρκόψυχος σύλλογος καλεί τους γονείς των παιδιών αν στείλουν τα παιδιά τους στα μειονοτικά σχολεία, τα οποία, όπως είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία, ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής! «Για ακόμα μία φορά επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε ότι στόχος μας είναι η ανατροφή γενεών συνδεδεμένων με την Ιστορία και τον πολιτισμό μας, τις πνευματικές και ηθικές μας αξίες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τα μειονοτικά σχολεία» τονίζεται.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρεται προς τους δασκάλους ότι «ζητάμε να διδάξετε τη μητρική μας γλώσσα, τα τουρκικά, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε εσάς αναλογεί το μεγαλύτερο καθήκον για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της μειονότητας και για τον εμπλουτισμό του πολιτισμού μας. Πιστεύουμε ότι για αυτόν τον σκοπό θα εργαστείτε θυσιαστικά. Να ξέρετε πως, εάν χρειαστείτε, εμείς θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας»!

Αψηφώντας ακόμη και τις επίσημες αποφάσεις της Δικαιοσύνης οι τουρκόψυχοι της Ελληνικής Θράκης αποθρασύνονται ολοένα και παραπάνω, έχοντας βεβαίως στο πλευρό τους ως «γιουσουφάκια» και τους σύγχρονους εγχώριους εφιάλτες και πηλιογούσηδες που παριστάνουν ανεπιτυχώς και εντελώς γελοία τους «αντιρατσιστές» και τους «αντιφασίστες» και ζητούν για ευνόητους λόγους να εξοντώσουν ηθικά, βιολογικά και πολιτικά την μοναδική Αξιόπιστη Δύναμη Εθνικής Αντίστασης στον Τόπο αυτό, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου