Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ: "ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ... ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ"


Στήριξε Λουτσέσκου, ενώ προσπάθησε να πορώσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη σε δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στο ποδοσφαιρικό τμήμα του “δικέφαλου του Βορρά”.

Τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, στο δείπνο που παρέθεσε

“Σας καλώ να ξεχάσετε ό,τι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω.

Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και όλα μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και όλοι μαζί να βάζουν τις ικανότητές τους προς όφελος της ομάδας.

Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα. Όμως οι καλύτεροι, δεν έχουν κάνει ακόμη την καλύτερη ομάδα.

Όλοι εμείς, εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε ουσιαστικά οι βοηθοί του προπονητή και των παικτών. 11 παίζουν αλλά 100 δουλεύουν για το κάθε παιχνίδι.

Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μου άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς.

Ακόμη και στο ματς χθες (σ.σ με Απόλλωνα Σμύρνης) είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου