Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ - ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Στάθης Λαζαρίδης πέθανε στη φονική ενέδρα κατά αστυνομικών στα Ζωνιανά το 2007. Δέκα χρόνια μετά η σύζυγος αλλά και η κόρη του, που δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει συγκλονίζουν...

Ο Στάθης Λαζαρίδης πέθανε στη φονική ενέδρα κατά αστυνομικών στα Ζωνιανά το 2007. Τα δάκρυα για την τραγωδία δεν έχουν στεγνώσει για τους δικούς του ανθρώπους. Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα ο πατέρας του, η σύζυγος του και η κόρη του Στάθη Λαζαρίδη, έκαναν χθες το πρωί τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που έχει ανεγερθεί στη γενέτειρα του, το Τσοτύλι μετά από πρωτοβουλία του ομίλου φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ένωσης Αστυνομικών Κοζάνης.

Η συγκίνηση ήταν ακόμη μεγαλύτερη για την παρουσία της κόρης του Στάθη Λαζαρίδη που άφησε δακρυσμένη λίγα λουλούδια μπροστά στο μνημείο με τη φωτογραφία του πατέρα της, τον οποίο όμως δεν πρόλαβε να γνωρίσει. Ήταν μόλις λίγων ημερών όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοι του, στις 5 Νοεμβρίου του 2007, έπεσαν θύματα της φονικής ενέδρας η οποία τελικά κόστισε τη ζωή στο άτυχο παλικάρι. Αφού όμως χρειάστηκε να δώσει για οκτώ χρόνια μια επίπονη και βασανιστική μάχη ευρισκόμενος σε άγρυπνο κώμα.
Οι εικόνες της τελετής στη μνήμη του Στάθη Λαζαρίδη
Το τατουάζ της συζύγου του Στάθη Λαζαρίδη

Η ομιλία της συζύγου του Στάθη Λαζαρίδη


Το παρών στη τελετή έδωσαν και συνάδελφοι του από την Κρήτη καθώς στο Τσοτύλι βρέθηκε και το προεδρείο της Ένωσης ειδικών Φρουρών Κρήτης. Για μια ακόμη φορά τα λόγια του πατέρα του συγκλόνισαν μιλώντας για το ισόβιο πένθος της οικογένειας του. Ο Γιάννης Λαζαρίδης όμως δεν έκρυψε και την πικρία του για όσα δεν έγιναν από την πολιτεία. Η μνήμη του Στάθη δε δικαιώθηκε αφού το έγκλημα που κόστισε τη ζωή του έμεινε ατιμώρητο.

kozanilife.gr, kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου