Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΕΚ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ! ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ ΣΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 3-2 ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


Παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 46', η ΑΕΚ γύρισε το ματς με δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου (γκολάρα με φάουλ για το 2-2) και νίκησε στο τέλος με 3-2 τον Ολυμπιακό με γκολ του Μάνταλου στο 90'. Παθητικός ο Ολυμπιακός του Χάσι, κατέρρευσε στο 2ο ημίχρονο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστόδουλόπουλο και με την είσοδο του Λιβάγια στο 2ο ημίχρονο, η ΑΕΚ έκανε μια τεράστια ανατροπή και νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό, που ήταν μπροστά με 0-2 μέχρι το 64'.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κράτησε τον Αραούχο στη βασική ενδεκάδα μετά τον αγώνα με τη Λαμία και επανέφερε τον Σιμόες στο πλευρό του Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή. Αλλαγή είχαμε στα άκρα της άμυνας, αφού η παρουσία του Γκάλο στη βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά τον αγώνα στα Γιάννενα έστειλε τον Μπακάκη στα αριστερά.

Ο Μπέσνικ Χάσι έδωσε φανέλα βασικού στους παίκτες που φάνηκαν στον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα. Ο Ταχτσίδης ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Super League Σουρωτή με τον Ζντιέλαρ να κάθεται στον πάγκο, ενώ και ο Εμενίκε ήταν για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα. Ο Οφόε ξεκίνησε πίσω απ'τον Νιγηριανό, με τον Φορτούνη να μένει στον πάγκο.

Και οι δύο προπονητές πήγαν σε 4-2-3-1, με τον Σιμόες να είναι ο μοναδικός γρήγορος απ'τους τέσσερις μέσους, ενώ και οι δύο ομάδες δεν είχαν αριστεροπόδαρο μπακ, αφού στα αριστερά της άμυνας ξεκίνησαν Φιγκέιρας και Μπακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου