Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

"TI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ": ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL!Ένα πέρα για πέρα ειλικρινές βίντεο δημιούργησε ο καθηγητής και travel vlogger, Μark Wolters για την Ελλάδα.

Εχοντας ταξιδέψει σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, έχει ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται στον τρόπο ζωής του κάθε λαού.

Μέσα από βίντεο που δημιουργεί ο ίδιος συνιστά τι πρέπει να δοκιμάσει και τι πρέπει να αποφύγει κάποιος στο μέρος που θα ταξιδέψει. Στο ομολογουμένως απολαυστικό βίντεο που ετοίμασε για την Ελλάδα απαριθμεί τα dont’s ενός τουρίστα στη χώρα μας.

Οι οδηγίες του θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, απλά γιατί έχει ίσως να αναγνωρίσετε σε αυτές τον εαυτό σας.

«Μη δείχνεις την παλάμη σου στο πρόσωπο του άλλου. Για τους Ελληνες αυτή είναι μια προσβλητική χειρονομία. Μην βιάζεσαι. Ο χρόνος στην Ελλάδα είναι διαφορετικός από τον πραγματικό χρόνο. Αν πεις «5 λεπτά» σημαίνει «15 λεπτά».

Μην φοβηθείς να πεις μερικές λέξεις στα ελληνικά -ακόμα και λάθος-. Τους αρέσει να προσπαθείς να μιλήσεις στη γλώσσα τους. Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου διεθνές δίπλωμα οδήγησης για να νοικιάσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα.

Μην φρικάρεις αν δεις απεργίες και διαμαρτυρίες στο δρόμο -γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο-». Αυτά και πολλά ακόμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου