Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ "ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Καταγγελία βόμβα για τις εκλογές του Μαδούρο, που ανοίγει το δρόμο για ραγδαίες εξελίξεις, έκανε ο διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Smartmatic, δηλαδή της εταιρίας που παρέχει τεχνική υποστήριξη στις εκλογές της Βενεζουέλας.

Τα αποτελέσματα έχουν παραποιηθεί, είπε, τινάζοντας στον αέρα και τα τελευταία προσχήματα του καθεστώτος που αντιμετωπίζει τόσο την δυναμική αντίδραση του λαού της χώρας όσο και της διεθνούς κοινότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του AP, o Antonio Mugica δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο την Τετάρτη ότι υπήρξε διαφορά 1 εκατομμυρίου ψήφων μεταξύ των αριθμών συμμετοχής που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και εκείνων που καταγράφηκαν από τα συστήματά της εταιρίας του.

Ο Mugica δήλωσε: «με βαθύτατη λύπη πρέπει να αναφέρουμε ότι τα ποσοστά συμμετοχής την Κυριακή, 30 Ιουλίου, για τη Συντακτική Συνέλευση στη Βενεζουέλα είχαν αλλοιωθεί».

Η εταιρία Smartmatic ήταν μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από Βενεζουέλα που παρείχε ηλεκτρονικές μηχανές ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης του Hugo Chavez ενώ συνεχίζει να παρέχει τεχνική υποστήριξη στις εκλογές στη Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου