Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ! ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ - ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ - ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Εικόνα αποκάλυψης παρουσιάζουν Κάλαμος και Βαρνάβας, στον οποίο έφτασε το μέτωπο που ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο.

«Καίγονται τα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά λίγο πριν τις 6 το πρωί η πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα Χαραλαμπία Ασημακοπούλου.

Όπως εξήγησε το κύριο μέτωπο της φωτιάς είναι αυτό που κατευθύνεται προς την παραλία με κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν την ανησυχία για το ενδεχόμενο η φωτιά να «περάσει» προς το Γραμματικό, όπου για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν κατασκηνώσεις.

Σύμφωνα με την κυρία Ασημακοπούλου οι περισσότεροι κάτοικοι του Βαρνάβα έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία του χωριού που είναι ασφαλής από το πύρινο μέτωπο.

Για μεγάλη περίμετρο της πυρκαγιάς έκανε λόγο η εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλίρη καθώς το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε από τον Κάλαμο και πήγε στο Βαρνάβα ενώ οι φλόγες κατευθύνονται προς το Σέσι Γραμματικού και το Καπανδρίτι. Όπως είπε σε καμία στιγμή η πυρκαγιά δεν τέθηκε υπό μερικό έλεγχο προσθέτοντας ότι δυνάμεις πυρόσβεσης υπάρχουν σε όλο το μήκος του μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου