Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΤ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!


Ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ κατηγορεί ευθέως τον Ερντογάν ότι έχει στήσει δίκτυο πληρωμένων δολοφόνων στην Ευρώπη που έχουν αποστολή να εκτελέσουν όλους τους ενοχλητικούς αντοφρονούντες!

Ο Μποζκούρτ γράφει στο turkishminute.com πως “ο πρόεδρος δικτάτορας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σκοπεύει τώρα να διατάξει δολοφονίες εντός Τουρκίας αλλά και δολοφονίες στο εξωτερικό για να επιβάλλει τον εκφοβισμό και τη σιωπή των επικριτών του στην εξορία”.

Ο Μποζκούρτ προθέτει ότι ο Ερντογάν είναι “ένας σκληροπυρηνικός ισλαμιστής που διαμορφώνει την ανησυχητική μεταστροφή της Τουρκίας από μια κοσμική κοινοβουλευτική δημοκρατία σε μια ιρανικού τύπου δημοκρατία…

…Πήρε αυτό που ήθελε με το ψευδοπραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, που τον βοήθησε να κερδίσει μια αυτοκρατορική προεδρία χωρίς ελέγχους και ισορροπίες στη διακυβέρνηση και καμία απολύτως ευθύνη για τη βασιλεία του ως χαλίφη. Ωστόσο, οι ενέργειές του έχουν επικριθεί από τους συμμάχους και τους εταίρους της Τουρκίας, οι οποίοι βρίσκουν την ιστορία του Ερντογάν αναξιόπιστη.

“Η ΜΙΤ”, γράφει ο Μποζκούρτ, “έχει ήδη δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας στους σκοτεινούς διαδρόμους της Άγκυρας για το συντονισμό δολοφονιών σημαντικών επικριτών του Ερντογάν στο εξωτερικό. Δεδομένου του γεγονότος ότι η MİT έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες εκτελέσεις στο παρελθόν , αυτές οι πληροφορίες δεν ακούγονται υπερβολικές. Με αυτήν την κίνηση, ο Ερντογάν ελπίζει να κάνει να σιωπήσουν φωνές κριτικής και αντίθετες απόψεις.

Οι πληροφορίες που μπόρεσα να συλλέξω από διάφορες πηγές δείχνουν ότι αυτό ξεπερνά την απλή υποψία και τη φήμη, αλλά είναι μάλλον ένα πραγματικό σχέδιο που θα έχει σοβαρές συνέπειες τόσο για την Τουρκία όσο και για εκείνους που ενδιαφέρονται για τον μελλοντικό προσανατολισμό της Τουρκίας. Ο Erdoğan έχει ήδη εξασφαλίσει βασικά κέντρα εξουσίας όπως η στρατιωτική, η δικαστική, η επιχειρηματική κοινότητα και ομάδες μέσων μαζικής ενημέρωσης για να καταστήσουν αυτό το σχέδιο “εύπεπτο” στην κοινή γνώμη. Ο αντίκτυπος μιας τέτοιας κίνησης στην οικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τον Ερντογάν, ο οποίος αισθάνεται ότι δεν υπάρχει τίμια έξοδος γι ‘αυτόν από την πολιτική σκηνή . Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει την πορεία προς ένα εξωφρενικό ξέσπασμα δολοφονιών στην Τουρκία και στο εξωτερικό. Για το λόγο αυτό, όσοι συμμετέχουν στο μέλλον της Τουρκίας έχουν βάσιμους λόγους να εξακολουθούν να ανησυχούν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου