Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!




Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "ΟmertaNews" εκτός Βουλής θα μείνουν όταν πραγματοποιηθούν εκλογές, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων και Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Έτσι Καμμένος, Λεβέντης, Ζωή και Θεοδωράκης, χάνουν σημαντικό έδαφος και τίποτα δεν δείχνει σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις ότι θα μπούνε στη Βουλή. 
Και αυτό γιατί πλέον ο λαός θα φοβηθεί μετά το στραπάτσο που έφαγε από τους δήθεν αντιμνημονιακούς να ψηφίσει μικρά κόμματα για να δείξει την αγανάκτησή του. Μεγάλη συσπείρωση θα υπάρξει τόσο στη ΝΔ όπως και στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πάνος Καμμένος δεν θα μπει στη βουλή με τους ΑΝΕΛ και αυτό είναι σιγουράκι. Ο λαός θα τον πετάξει εκτός με συνοπτικές διαδικασίες. 
Από τις προηγούμενες εκλογές ο υπουργός εθνικής Άμυνας θα ήταν εκτός βουλής αλλά τότε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "OmertaNews" τον έσωσαν οι Σαμαρικοί επειδή δεν ήθελαν τον Βαγγέλη Μειμάρακη και είχαν δώσει σαφή εντολή να ρίξουν στην κάλπη Καμμένο. 
Τώρα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Θα υπάρξει μεγάλη συσπείρωση στη δεξιά παράταξη για να μην χαθεί ούτε μία ψήφος! 
Ο Λεβέντης ήταν μια φούσκα, η οποία δεν πρόκειται να επιζήσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και το γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του.
Η Ζωή δεν μπορεί να πείσει ότι θα κάνει κάτι αν μπει στη βουλή και ο Θεοδωράκης πρέπει να βρει στέγη αν θέλει να σωθεί ο ίδιος. 
Από την άλλη μεριά η Χρυσή Αυγή παραμένει δυναμικό στο προσκήνιο ως τρίτο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου