Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

SURVIVOR ΤΕΛΙΚΟΣ: ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕ ΓΑΜ..." ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ!


Αρχικά πήγαιναν στήθος με στήθος με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι οριακή ωστόσο την τελευταία μια ώρα ξεκαθάρισε. Ευδιάκριτη σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η διαφορά υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου στο φινάλε του φετινού «Survivor».

Και σήμερα ενδέχεται να δοθούν από το κανάλι και τα τελικά ποσοστά. Ωστόσο δύο φορές πέρασε μπροστά κατά τη διάρκεια του τελικού ο Ιωαννίδης. Και αυτό φυσικά χάρη στις μαζικές ψήφους της Κύπρου που του έδωσε θετική ψήφο σε ποσοστό άνω του 90%. Τελικά οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και ο Ντάνος κέρδισε όπως προέβλεπαν από την αρχή όλα τα προγνωστικά του φετινού «Survivor».

Λίγο πριν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων σχεδόν οι πάντες στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι γνώριζαν το αποτέλεσμα. Είχε διαδοθεί στόμα με στόμα όταν πια η διαφορά ήταν καθαρή. Το μαρτυρούν άλλωστε τα τελευταία πλάνα. Με τον αδελφό του Γιώργου Αγγελόπουλου περιχαρή και με το κινητό στο χέρι έτοιμο να τον αποθανατήσει και τον πατέρα του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη προβληματισμένο και σκυθρωπό. Μάλιστα σε κάποια στιγμή η κάμερα έπιασε στιγμιαία τον πατέρα του Μάριου να λέει «Δεν γ…ται» και σε κλάσματα δευτερολέπτου το πλάνο γύρισε….

blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου