Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Την ευκαιρία που τους δίνει η εμπλοκή τους στη Συρία εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι Ρώσοι προχωρώντας στην δοκιμή των νέων οπλικών τους συστημάτων.

Ρωσικά βομβαρδιστικά μακράς ακτίνας δράσης Tu-95MS “Bear” έπληξαν στόχους του Ισλαμικού κράτους στην Συρία εξαπολύοντας τους νέους πυραύλους υψηλής ακρίβειας Kh-101. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, κατεστράφησαν τρεις αποθήκες όπλων και πυρομαχικών των τζιχαντιστών καθώς και ένα κέντρο διοίκησης κοντά στην πόλη Ουκαϊριμπάτ της επαρχίας Χάμα ενώ τα βομβαρδιστικά πετούσαν περίπου 1.000 χλμ μακρυά, έχοντας κάλυψη μαχητικών Su-30 από την αεροπορική βάση Χμεϊμιμ στην Λαττάκεια.

Τα βλήματα Kh-191 ενσωματώνουν τεχνολογία μείωσης του ίχνους τους στο ραντάρ, μπορούν να πλήξουν με βελτιωμένη ακρίβεια στόχους σε απόσταση έως 4.500 χλμ και δύνανται να φέρουν πυρηνική κεφαλή. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, οι πύραυλοι χρησιμοποιούν για οδηγό το σύστημα GLONASS, αντίστοιχο του GPS, για διορθώσεις στην πορεία τους κατά την πτήση ενώ η ακρίβεια πλήγματος κυμαίνεται από 5 έως 6 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου