Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!


Πολλοί είναι οι πονοκέφαλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την Δημαρχεία της Αθήνας. Ούτε ένας ούτε δύο και πρέπει να τους διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του "OmertaNews" οι υποψήφιοι για την πολυπόθητη καρέκλα της Δημαρχείας της Αθήνας είναι οι εξής 
1) Όλγα Κεφαλογιάννη
2) Γιώργος Βουλγαράκης
3) Κώστας Μπακογιάννης
4) Ηλίας Ψινάκης 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όμως, έχουμε να σας πούμε πως η επικρατέστερη για να κατεβάσει ο Κυριάκος Δήμαρχο Αθηναίων είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, λόγω στήριξής της από κεντρικό επιχειρηματία που ελέγχει τα πράγματα και επιθυμεί διακαώς την εκλογή της. 

Δείτε είχε απαντήσει πριν λίγο καιρό η Όλγα Κεφαλογιάννη για το αν θα κατέβει δήμαρχος Αθήνας 

«Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε δυο χρόνια, το 2019. Χρόνος μακρύς και πολιτικά πυκνός. Μέχρι τότε αυτό που προέχει είναι η πολιτική αλλαγή στην χώρα και η συστράτευση όλων των δυνάμεων της προόδου και της δημιουργίας για να μπει τέλος στον κατήφορο και την παρακμή που βιώνει η Ελλάδα με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, με όλες μου τις δυνάμεις στραμμένες στον στόχο της αλλαγής και της ανασυγκρότησης της χώρας. Η Αθήνα είναι η εκλογική μου περιφέρεια και η διαρκής φροντίδα μου να εκπροσωπώ τους πολίτες της με τον καλύτερο πάντα τρόπο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου