Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 37 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)Νέα στοιχεία που σοκάρουν έρχονται στην ''επιφάνεια'' σχετικά με την άγρια δολοφονία στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ενώ πριν τoν πρώτο του φόνο είχε επιτεθεί και πάλι με μαχαίρι σε άτομο.

'' Με το που βγήκα από το Δαφνί πήγα και πήρα κοκαΐνη με τα 20 ευρώ που είχα. Πήγα ύστερα στο σπίτι της φίλης μου, τσακωθήκαμε και την σκότωσα'' φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς.

Τα όσα είπε επιβεβαιώθηκαν από τις εργαστηριακές εξετάσεις. Συνολικά κατάφερε στο θύμα 37 μαχαιριές.

Σύμφωνα επίσης με τα νέα στοιχεία, ο 45χρονος είχε δώσει ''δείγματα'' της εγκληματικής του συμπεριφοράς, καθώς ως υπάλληλος πιτσαρίας στην Γλυφάδα είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον ιδιοκτήτη της επιχείρισης.

Γείτονες μάλιστα της πρώτης άτυχης γυναίκας που σκότωσε στο Λουτράκι, δηλώνουν ότι φαινόταν ότι ήταν ένα άτομο που διψούσε για αίμα και ότι ''έχει μανία να σφάζει''

''Έχασε όλα τα λεφτά της κοπέλας στα χαρτιά, και όταν μετά τσακώθηκαν γι αυτό τον λόγο την έσφαξε'' δήλωσαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τόνισαν ότι ήταν και εξαρτημένος από τον τζόγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου