Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

KOKKINOΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ

Κόκκινος συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκφράζουν φόβους για νέο χτύπημα ειδικά όσο οι δράστες της επίθεσης κατά αστυνομικών των ΜΑΤ τα ξημερώματα της Τρίτης, δεν έχουν αναλάβει με προκήρυξη την ευθύνη του χτυπήματος.

Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» πίσω από την επίθεση της οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αλλά και ασύλληπτα στελέχη του επιχειρησιακού βραχίωνα του Επαναστατικού Αγώνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. που αναπροσαρμόζει τα σχέδια φύλαξης στόχων και ξεκινά επιχειρήσεις εκκαθάρισης στα Εξάρχεια. Την ίδια στιγμή αναζητά τη γιάφκα με τα όπλα που εκτιμά ότι διαθέτει ο βραχίονας της Πόλας Ρούπα χωρίς όμως μέχρι στιγμής τα δεκάδες τηλέφωνα που έχει πάρει από πολίτες να έχουν οδηγήσει σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ακράδαντα πως ο οπλοφόρος που χτύπησε με τρεις ευθείες βολές την κλούβα κρύβεται σε διαμέρισμα των Εξαρχείων καθώς κανένας αυτόπτης μάρτυρας δεν άκουσε μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο να απομακρύνεται από το σημείο της επίθεσης ενώ ούτε και οι κάμερες κατάφεραν να «συλλάβουν» κάποιο ύποπτο όχημα να κινείται στην ευρύτερη περιοχή πριν και μετά την επίθεση.

 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου