Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. O «ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ» TOY ΡΩΜΑΝΟΥ ΕΓΙΝΕ «ΦΟΛΚΛΟΡ ΝΥΧΤΑ» ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!50 ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ «ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Επεισόδια με φωτιές, οδοφράγματα και μολότοφ βρίσκονται εξέλιξη στα Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές εκσφενδονίζουν πέτρες, μολότοφ και… βεγγαλικά εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Aπό έκρηξη βόμβας μολότοφ έσπασαν τζάμια εισόδου πολυκατοικίας. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 18 προσαγωγές



H αστυνομία έχει πάρει εντολή από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής , οι δημοσιογράφοι να μείνουν μακριά από το… πεδίο των μαχών. Έτσι οι αστυνομικοί κλείνουν το δρόμο στους δημοσιογράφους.



Μετά από έντονες πιέσεις, οι εντολές προς τους αστυνομικούς σχετικά με την πρόσβαση των δημοσιογράφων, άλλαξαν. Οι εκπρόσωποι του Τύπου που βρίσκονται επί τόπου έχουν πλέον την ευχέρεια να κινηθούν, μόνο όμως με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.



Χαμός γίνεται στην Τοσίτσα. Βροχή οι μολότοφ προς τα ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις δέχονται μάλιστα μολότοφ και από ταράτσες πολυκατοικιών της περιοχής.



Η ένταση ξεκίνησε πριν καν ολοκληρωθεί η πορεία μνήμης για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς αντιεξουσιαστές είχαν στήσει οδοφράγματα και είχαν ανάψει φωτιές κοντά στο Πολυτεχνείο, ενώ η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου βρισκόταν σε εξέλιξη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου