Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

O ΣΥΡΙΖΑ "ΞΕΠΛΕΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ 32 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!


Ο Σύριζα με πλάγιους και υπόγειους τρόπους επιχειρεί το «ξέπλυμα» των παλιών πασόκων και νυν συριζαίων συνδικαλιστών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι με διάφορους τρόπους απέσπασαν και «έφαγαν» 32 εκ. ευρώ από την ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, στη δίκη που ξεκίνησε προ ολίγων ημερών, η διοίκηση της εταιρείας, που έχει διοριστεί από τον Σύριζα, αποφάσισε να μην παραστεί ως πολιτική αγωγή, γεγονός που προφανώς θα οδηγήσει και στην απόκρυψη στοιχείων που θα μπορούσε να παράσχει η εταιρεία και ουσιαστικά «αθωώνει» όσους έκλεψαν χρήματα του Ελληνικού Λαού και τα έκαναν δώρα, ταξίδια και πλουσιοπάροχη ζωή.

Η ΔΕΗ την ίδια στιγμή παρίσταται σε δίκες για πταίσματα στα οποία υποπίπτουν Έλληνες που βιώνουν την φτώχεια, αλλά δεν παρίσταται σε μία δίκη που αφορά την δράση διάφορων εργατοπατέρων που απέσπασαν 32 εκ. ευρώ από τα ταμεία της, δηλαδή από την τσέπη του μέσου Έλληνα.

Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι μονάχα υπό την διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα γίνει δυνατή η φυλάκιση των κλεφτών και η επιστροφή των κλεμμένων στον Ελληνικό Λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου