Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ! TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ 9 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)





Ένα φορτηγό έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, γεμάτη κόσμο, στο Βερολίνο, τραυματίζοντας αρκετούς όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα επικαλούμενα και την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Berlin Morgenpost, τουλάχιστον ένας άνθρωπος είναι νεκρός και 50 οι τραυματίες. “Η αστυνομία επιβεβαιώνει πω ένας φορτηγό εισέβαλε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στην Breitscheidplatz στο Βερολίνο” γράφει η εφημερίδα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές στο Βερολίνο, μετά την είσοδο φορτηγού σε χριστουγεννιάτικη αγορά της γερμανικής πόλης, με συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών ακόμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα (τοπική ώρα). Το φορτηγό εισέβαλε στον χώρο που είχε στηθεί η χριστουγεννιάτικη αγορά Breitscheidplatz, στο δυτικό Βερολίνο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών ακόμα, ενώ ο εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών το χαρακτήρισε «σοβαρό περιστατικό».

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι διασκέδαζαν και πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους ενόψει των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου