Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ε ΝΑΙ ΡΕ! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…. «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!!!


Γράφει η Μπέττυ Γιάννα Διανύουμε μία περίοδο δύσκολη για το Έθνος και τη Κοινωνία μας. Οι δυσκολίες αυτές δεν φαίνεται να ξεπερνιούνται.

Οι πολίτες σκέπτονται: Υπάρχει άραγε ελπίδα; Κι όμως υπάρχει! Έλληνες είμαστε ρε και δεν πρέπει να μας πτοεί τίποτα. Δείτε στα παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το «Makeleio.gr» αυτά τα παλικάρια που θα έδιναν – αν παραστεί ανάγκη – και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους για την σημαία και την πατρίδα. Αυτή την πατρίδα που κάποιοι την σπίλωσαν και την κατακρεούργησαν.

Καημένη Ελλάδα σε κατακρεούργησαν τα λαμόγια και οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες! Με την ορθόδοξη Ελλάδα μην παίζεται…

Η Ελλάδα δέχεται επίθεση – τίποτα λιγότερο. Τούρκοι και Αλβανοί αμφισβητούν τα σύνορά μας.

Από δύο γειτονικές χώρες εκδηλώνεται μία εντεινόμενη προσπάθεια αμφισβητήσεως των συνόρων της Ελλάδος και γενικότερα της περιοχής μας

Η Ελλάς θα πρέπει να είναι ηθικά, διπλωματικά και αμυντικά προετοιμασμένη για να αποτρέψει την αμφισβήτηση των συνόρων της από Ερντογάν και Ράμα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου