Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΙΚΗ! ΦΩΤΑΓΩΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑ! (ΦΩΤΟ) - ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ!


Πρωτοφανής πρόκληση Καμίνη την ώρα που ο Ερντογάν διεκδικεί ακόμα και την... Θεσσαλονίκη: Φωταγωγεί το Δημαρχείο Αθηνών με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας
Την ώρα που ο Ερντογάν και σύσσωμο το τουρκικό πολιτικό σύστημα επιδίδεται σε ρητορική σκληρών δηλώσεων που αμφισβητούν την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας, την ώρα που οι τούρκοι διοργανώνουν στο κέντρο των Αθηνών, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, εκδήλωση για την "τουρκική μειονότητα", ο λαθροδήμαρχος Καμίνης επιλέγει να φωταγωγήσει το Δημαρχείο Αθηνών με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας.

Η πρόφαση για να γίνει αυτό ήταν η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στην τουρκία και είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς. Η πραγματική αιτία ήταν ότι ο Καμίνης είναι μεγάλος φίλος και θαυμαστής των ισλαμιστών, γεγονός που φαίνεται άλλωστε και από την προεκλογική σκόπευσή του με τα αραβικά φυλλάδια, αλλά και την μετέπειτα πρακτική του ως Δήμαρχος Αθηναίων.


Η στάση Καμίνη, αλλά και η στάση ολόκληρου πολιτικού συστήματος είναι εξόχως υποκριτική, αφού «συμπαρίστανται» στην τουρκία που μετράει θύματα, αλλά ξεχνούν τις μεθοδεύσεις Ερντογάν να καταστεί «σουλτάνος», τις συλλήψεις μέχρι και κούρδων δημάρχων, αλλά -φυσικά-και το γεγονός ότι η τουρκία έχει διαχρονικά εξοντώσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων του Πόντου και των Μικρασιατικών παραλίων.

Το «καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται» δεν γίνεται να εφαρμόζεται κατά το δοκούν και προς όπου προστάζει το πολιτικό συμφέρον. Δεν γίνεται να ξεχνάμε τις θηριωδίες των τούρκων κατά το παρελθόν, τις θηριωδίες των τούρκων στο παρόν και τις απειλές των τούρκων για θηριωδίες στο μέλλον και να προκαλούμε τέτοιο τρόμο την οργή των κατοίκων των Αθηνών.

Ήδη το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις Αθηναίων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για αυτή την πρωτοφανή απρέπεια Καμίνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" για τον φωτισμό του δημαρχείου με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας: "Καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια του τουρκολάγνου Καμίνη και του υπενθυμίζουμε ότι η τουρκική σημαία έχει ίδιο χρώμα με το αίμα των Ελλήνων που χύθηκε άδικα στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922. Αιδώς τουρκοπροσκυνημένοι!"

Ηλίας Κασιδιάρης
Ελληνική Αυγή για την Αθήνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου