Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!» (AKATAΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ)


Η προπαγάνδα εν δράσει. Πως θα δημιουργηθεί η «Ευρωαραβία», η νέα ήπειρος; Με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. «Φυγάδες, οι λευκές σκλάβες περιμένουν εναγωνίως τους μουσουλμάνους άνδρες» είναι το μότο που προσελκύει χιλιάδες κύματα λαθρομεταναστών με στόχο την ανάμειξη των φυλών και τον αφανισμό των εθνών που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.

Γράφει ο Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης


«Από τις αρχές του 2015 σχεδόν ένα εκατομμύριο «φυγάδες» έχουν περάσει από τις ακτές της Τουρκίας σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, για να φτάσουν σε μια από τις πλούσιες χώρες της βόρειας Ευρώπης, κυρίως την Γερμανία και την Σουηδία. Και οι λόγοι της φυγής δεν ήταν τόσο οι πόλεμοι της σιωνιστικής Δύσης στις χώρες τους, όσο αυτά που μάθαιναν από τα κινητά και τις διάφορες ιστοσελίδες, ότι στις χώρες αυτές «ρέει μέλι και γάλα» και ότι εκτός από χρήματα υπάρχουν …και γυναίκες που σε περιμένουν να τις κάνεις ευτυχισμένες!

Πώς αντιμετώπισαν όμως οι Έλληνες το φαινόμενο αυτό, που ονομάσθηκε τελείως λάθος και προφανώς για παραπλανητικούς λόγους, ως «προσφυγικό»; Μια έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο 2015 δείχνει τις τάσεις και αντιδράσεις της κοινωνίας στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Οι Έλληνες πολίτες δείχνουν να μην έχουν μια σχετικά καθαρή εικόνα του προβλήματος, επιδεικνύουν όμως αισθήματα «συμπάθειας» και «αλληλεγγύης» απέναντι στους «πρόσφυγες», δεν επιθυμούν το κλείσιμο των συνόρων και θεωρούν σημαντική την παραμονή της χώρας στη Συνθήκη Σένγκεν.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου