Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ANΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! "ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"


Έξαρση έχει ο ανθελληνισμός στην Τουρκία. Οι δηλώσεις όλων στη γειτονική χώρα είναι καταιγιστικές με ένα κοινό σημείο. Το μίσος κατά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα το «Έθνος», το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είχε συνέντευξη προχθές στα Άδανα και ο επικεφαλής της παράταξης άδραξε την ευκαιρία να επιτεθεί στη χώρας μας.

«Είπαν ότι είναι εθνικιστές, αλλά στα χαρτιά μόνο είναι εθνικιστές», δήλωσε ο Κιλιτσντάρογλου… αμφισβητώντας τον εθνικισμό του καθεστώτος Ερντογάν.

«Εμείς λέμε ‘‘στα 18 νησιά στο Αιγαίο, που η Ελλάδα ύψωσε σημαία, γιατί δεν επεμβαίνετε;’’ Και εκείνοι λένε ‘‘έχουμε σημαντικότερη δουλειά’’. Τρέχουν πίσω από το Προεδρικό σύστημα. Παζαρεύοντας τη χώρα, δεν μπορεί να έρθει το Προεδρικό σύστημα. Και δε θα φέρουμε το Προεδρικό σύστημα», συνέχισε ο ηγέτης της κεμαλικής παράταξης, διεκδικώντας ο ίδιος τον τίτλο του, ποιο Τούρκου από τους Τούρκους.

Παρουσίασε μάλιστα και αποδείξεις. «Ο εθνικισμός του CHP έχει γραφτεί στην Κύπρο, στα βουνά του Πενταδάκτυλου, και στα χωράφια του Αφιόν», διακήρυξε ο ίδιος εν μέσω κρίσης ανθελληνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια είχε πει και στις 29 Νοεμβρίου, προ(σ)καλώντας τότε τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπ.Γιλντιρίμ «να πάρει πίσω» 18 νησιά από την Ελλάδα και να «κρατήσει» την Κύπρο, αλλά και στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου με τη διαφορά ωστόσο ότι τότε τα υπό διεκδίκηση νησιά στις δηλώσεις του Κιλιτσντάρογλου δεν ήταν 18 αλλά 16.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου