Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

AΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙO ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΚΥΡΙΟΥΛΑ" ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ! (ΦΩΤΟ)


Άγριο επεισόδιο ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου.



Αφορμή οι καταγγελίες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι έχουν μειωθεί οι δαπάνες στην υγεία και την παιδεία.

Ο κύριος Τσακαλώτος αμφισβήτησε τις καταγγελίες Οικονόμου, ενώ τον κατηγόρησε για την μετεγγραφή του από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας «Καταλαβαίνω το θυμό σας αν κι εγώ είχα φύγει από το ΠΑΣΟΚ στο πρώτο μνημόνιο επειδή ήταν δεξιά και πήγαινα στη ΔΗΜΑΡ για να καταλήξω στη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη που λέει ότι θα μειώσει φόρους για να μην έχουμε παιδιά κι υγεία, έτσι θα ένιωθα».

Έκλεισε μάλιστα την ομιλία του με μια από τις φράσεις που συνήθως προκαλούν συζητήσεις λέγοντας στον κύριο Οικονόμου «Τα συγχαρητήρια μου».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και με τη σειρά του αμφισβήτησε τα όσα είπε ο υπουργός οικονομικών λέγοντας ότι θα πρέπει να ξανακαθίσει στα θρανία.

Οικονόμου:» Μήπως πρέπει να πάτε ξανά στην Αγγλία για εξετάσεις κύριε Τσακαλώτο να ξανά καθίσετε στα θρανία;». Μάλιστα ο κύριος Οικονόμου δεν άφησε ασχολίαστες και τις αιχμές Τσακαλώτου περί μετεγγραφής του από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία. «Είναι αγωγή και ύφος οπότε στριμώχνεστε να το πάτε στο προσωπικό σαν κάτι κυριούλες;».

Ειρωνική ήταν και η απάντηση του υπουργού Οικονομικών ο όποιος προσφέρθηκε να δανείσει σ τον κύριο Οικονόμου τον επιστημονικό του συνεργάτη. «Δεν ξέρετε να διαβάζετε τον προϋπολογισμό. Είναι διαθέσιμος ο συνεργάτης μου να σας κάνει δίωρα μαθήματα σήμερα το απόγευμα αύριο το πρωί και αύριο το βράδυ για να τα μαθαίνετε καλύτερα» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου