Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

"NTOY" ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΑΤΖΕΑ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ!


Tην Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο π. Γεώργιος Δεληκώστας θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Άνω Γατζέας, όπως οφείλει και ο κόσμος όμως, όπως έχει δεσμευτεί θα βρίσκεται δίπλα του για να υποστηρίξει ακόμα μια φορά το αίτημα για την επιστροφή του στον Ιερό Ναό Παναγίας εις την Τρύπα.
Έτσι το γραφείο τουρισμού “Efi Holidays” θα αναλάβει τη μεταφορά των πιστών με λεωφορεία στην Άνω Γατζέα. 

Οι πιστοί που ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν τις θέσεις τους καλώντας στο 2421107171 ή στην διεύθυνση του γραφείου Ε. Βενιζέλου 84Β. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 € με ώρα αναχώρησης 07:30 , με αφετηρία την Νομαρχία και ενδιάμεσες στάσεις για επιβίβαση στα δικαστήρια , στο νοσοκομείο και στην Παναγία στην Τρύπα.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα των δράσεων του κόσμου για την επιστροφή του π. Γεωργίου καθώς θα ακολουθήσει και η επίδοση των χιλιάδων υπογραφών που συγκεντρώθηκαν απο τους πιστούς για την επιστροφή του αγαπημένου τους Ιερέα στην οικογένεια της Παναγίας εις την Τρύπα.

Για πληροφορίες και συμμετοχές : 2421107171

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου