Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ! ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ, ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ, ΠΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΡΑΣΙ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 7.500 ΕΥΡΩ;;; ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΣΑ;;; ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΡΕ! ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΤΩΡΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κοσμάκης πεινάει και εμείς κοιτάμε τις χλίδες και τις μόστρες για τον Πάκη - Α ρε ντομάτες που θέλετε κέρασμα...

Το menu του επίσημου γεύματος προς τιμήν του Πάκη
Το ορεκτικό, εκτός της σαλάτας εποχής, και την ελληνική, αλμυριώτικη φέτα, είχε μια ροδέλα παραδοσιακό κοκορέτσι, παπουτσάκι mini (μελιτζάνα με μπεσαμέλ) και ένα υπέροχο, δροσερό, πλιγούρι  με λαχανικά.

Το κυρίως πιάτο ήταν τρυφερό νουά με πουρέ. Το επιδόρπιο είχε φρούτα εποχής.
Το κρασί στο τραπέζι ήταν και αυτό ντόπιο, λευκό Roussas Wine, ποικιλίας Μαλαγουζιά -Chardonnay.
Το γεύμα έκρυβε για το τραπέζι του Προέδρου μια τοπική λιχουδιά-έκπληξη… ντόπιο αρνάκι στη σούβλα, ξεκοκκαλισμένο. Τιμήθηκε και αυτό δεόντως. Αλίμονο τι θα πει ο κόσμος άλλωστε! Γιατί ξεκοκκαλισμένο; Δεν υπάρχει δόντι για δόντι; Αφου καινούρια είναι η οδοντοστοιχία μαθαίνουμε... 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίσημο γεύμα του Πάκη έλαβε χώρα στο "Αρχοντικό" στο Δάσος Κουρί. Nα τον χαίρεστε και καλή σας χώνεψη! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΗ! 7.500 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΕΙ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΙ"! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΖΕΤΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ! ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου