Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ DNA ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Κορυφώνεται η αγωνία για τη διαμάχη του...

Τόλη Βοσκόπουλου και της Τζούλιας Παπαδημητρίου σχετικά με την πατρότητα της Χαράς, υπόθεση που μένει ανοιχτή από το 2007, μετά την απόφαση του Εφετείου να διατάξει εκ νέου εξέταση DNA.


Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η 27χρονη, καλούνται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso, να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού μέσα στην επόμενη εβδομάδα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το Εφετείο φαίνεται πως εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή της μητέρας τηςΧαράς, που ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Μάλιστα, το δικαστήριο καθόρισε ποιος θα είναι ο πραγματογνώμονας και σε ποιο εργαστήριο ανάλυσης θα γίνει η εξέταση. Έτσι, και οι δυο εμπλεκόμενοι κλήθηκαν να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Τόλης και Τζούλια αρραβωνιάστηκαν το 1986, ενώ ακολούθησε ο γάμος και η γέννηση της Χαράς. Μετά από εννέα χρόνια γάμου, το 1995, χωρίζουν επεισοδιακά. Το διαζύγιό τους γίνεται θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ανταλλάσσουν εκατέρωθεν κατηγορίες, ακόμα και για σχέδιο δολοφονίας του τραγουδιστή, ενώ δεν λείπει η παρουσία τους σε τηλεοπτικές εκπομπές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου