Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ"! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ (ΦΩΤΟ)


Που βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός;
Σάλος είχε προκληθεί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, όταν γράφτηκε πως ηθοποιός από την σειρά Κλεμμένα Όνειρα το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο.

Η Τριανταφυλλή Μπουτεράκου πήρε τελικά εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική και έκανε την πρώτη της επίσημη έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην πρεμιέρα του καλού της φίλου, Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της και την βοήθησε όσο μπορούσε στις δύσκολες ώρες που πέρασε. Έτσι εκείνη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του στο θέατρο Χατζηχρήστου.

“Ευχαριστώ για όλο το διάστημα αυτό για το ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα φίλων και γνωστών! Η μεγάλη μου χαρά είναι ότι η πρώτη δημόσια έξοδος είναι τη Δευτέρα 28/11 στην πρεμιέρα του πολυαγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα στο θέατρο Χατζηχρήστου”, είχε γράψει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου