Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

34 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!


Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αναμφίβολα το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων! Υπάρχει σε κάθε σπίτι και τα λαμπάκια του και τα στολίδια του γεμίζουν τον χώρο με ζεστασιά και χαρούμενη διάθεση. Το δέντρο παίρνει τη θέση του στο σαλόνι όποτε είναι σημαντικό να το έχουμε διακοσμήσει όμορφα και πρωτότυπα έτσι ώστε να το θαυμάζουν όλοι.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα να κατηγοριοποιήσουμε και να μοιραστούμε ιδέες για διαφορετικούς στολισμούς του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Χριστουγεννιάτικη Αφιέρωση


Διάλεξε το θέμα που θέλεις να έχει το δέντρο σου. Μπορείς να το κάνεις γεμάτο μικρούς αγιοβασίλιδες, ή άμα σου αρέσει το καλοκαίρι να το γεμίσεις με στολίδια από αστερίες και βότσαλα. Αν θέλεις να γιορτάσεις και το Χάνουκα γέμισε το με στολίδια από κεριά! Οι επιλογές σου είναι αμέτρητες! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και να είσαι σίγουρη δε θα σε απογοητεύσει.
Καταγωγές


Μια ωραία ιδέα είναι και να στολίσεις το δέντρο σου με θέμα την καταγωγή σου. Διάλεξε τα στολίδια που αντιπροσωπεύουν από ποια χώρα είσαι και κρέμασε τα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα δέντρο που να αγκαλιάζει όλες τις εθνικότητες μαζί!

Φράσεις, λέξεις και αριθμοί

Αν σου αρέσει η ιδέα, τότε μπορείς να βρεις σε διάφορα καταστήματα με εποχιακά, γιρλάντες με διάφορες χριστουγεννιάτικες φράσεις. Πέρασε τες κατά μήκος του δέντρου σου και έτσι κάθε φορά που θα το κοιτάει κάποιος θα μπορεί να διαβάζει την χριστουγεννιάτικη ευχή που κρέμασες!

http://babyradio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου