Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ (ΦΩΤΟ)


Ο 39χρονος πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης βρίσκεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), συμπληρώνοντας σήμερα το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για την πορεία της υγείας του.

Μιλώντας αποκλειστικά χθες στο zougla.gr ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης μας περιέγραψε πώς ξεκίνησε η ιατρική αυτή περιπέτεια για τον γιο του. 

«Ο γιος μου έκανε μια μικρή επέμβαση για κιρσούς στο πόδι πριν μερικές μέρες (δεν μας ανέφερε το νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε αυτή) και από εκεί ξεκίνησε η μόλυνση. Έπαθε λοίμωξη, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και παίρνει ισχυρή αντιβίωση για να την αντιμετωπίσει» ανέφερε.

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται πλέον, εισήχθη με συμπτώματα σηπτικής καταπληξίας, η οποία αντιμετωπίζεται επιτυχώς, όπως μας ενημέρωσαν γιατροί του νοσοκομείου. 

Το νοσοκομείο εξέδωσε το παρακάτω ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Θάνου Πλεύρη:




O πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου προκειμένου να αντιμετωπιστεί λοίμωξη την οποία υπέστη έπειτα από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Δεκάδες τα μηνύματα από πολιτικά πρόσωπα στα social media

Τον Θάνο Πλεύρη επισκέφθηκε στο νοσοκομείο χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ δεκάδες μηνύματα αναρτήθηκαν από πολιτικά πρόσωπα διαφορετικών πολιτικών χώρων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον πολιτευτή της ΝΔ ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.





Στα μηνύματα συμπαράστασης για την περιπέτεια που περνάει ο πρώην βουλευτής ξεχωρίσαμε και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.



Της πρώην υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου



Αλλά και των βουλευτών της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη και Βασίλη Κικίλια.






Το zougla.gr επικοινώνησε εκ νέου με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδη, ο οποίος μας μίλησε για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Θάνου Πλεύρη, αφού προηγουμένως είχε ενημερωθεί σχετικά από τους ιατρούς του νοσοκομείου:



«Ο Θάνος είναι λίγο καλύτερα, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να είναι σε καταστολή».

Να τονίσουμε πως από την πρώτη στιγμή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έτρεξε στο νοσοκομείο και ενημερώνεται συνεχώς από τους θεράποντες ιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του επιστήθιου φίλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου