Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΡΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ... ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...!!!


Την ώρα που ψώνιζε σε ένα ψητοπωλείο στη Λάρισα, διαπίστωσε ...

μια περιβαλλοντική παράβαση και σκέφτηκε να την... εκμεταλλευτεί ένας 60χρονος απατεώνας! Προσποιήθηκε ότι είναι υπάλληλος του δήμου και ζήτησε χρήματα από τον συνομήλικό του ιδιοκτήτη για να μην του επιβάλει πρόστιμο!

Όταν ο 60χρονος ψητοπώλης τον άκουσε να απαιτεί 500 ευρώ, δήθεν για να κάνει τα «στραβά μάτια», του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Ωστόσο, είχε την ψυχραιμία να προσποιηθεί ότι συμφωνούσε και έδωσε ραντεβού στον ψευτοϋπάλληλο για να του παραδώσει τα χρήματα. Μόλις εκείνος έφυγε ικανοποιημένος, όμως, κατέφυγε στην Ασφάλεια!

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και παρακολούθησαν διακριτικά τη συνάντηση του θύματος με τον 60χρονο. Τη στιγμή που έπιασε στα χέρια του τα χρήματα, πετάχτηκαν μπροστά του και του φόρεσαν χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για απάτη και αντιποίηση αρχής, ενώ ερευνάται αν έχουν πέσει θύματά του και άλλοι επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου