Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ: "ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!" - ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Με δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη "Δημιουργική Διαδρομή- Δίβαρης" κάνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στην Γλυφάδα και ξεκαθαρίζει τη στάση της στο β΄γύρο των δημοτικών εκλογών.


Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ανθρώπους που υποστήριξαν την Δημιουργική Διαδρομή για την Γλυφάδα. Η εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δημιουργικής Διαδρομής θα είναι μια διαφορετική φωνή πάνω στην τροχιά των σκέψεων και των απόψεων μας για μια Γλυφάδα καλύτερη από αυτή που ζούμε.
Η πρόταση μας για την διοίκηση του Δήμου θεωρούμε, ότι άξιζε μεγαλύτερης αποδοχής. Όμως η ετυμηγορία του λαού είναι πάντα ο μεγαλύτερος κριτής όλων και αξίζει να την σεβαστούμε.
Η πολιτική μας ανάλυση για το αποτέλεσμα είναι ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Γλυφαδιώτες, δεν πιστεύουν ότι ο Δήμος έχει ισχύ, πέρα από μικροεξυπηρετήσεις και μικροχάρες και υποστήριξαν τους ανθρώπους που μπορούν να τους τις παρέχουν. Αυτή η σκέψη είναι λαθεμένη και οι ελπίδες των Γλυφαδιωτών θα διαψευτούν.
Τα επόμενα πέντε χρόνια κρίνουμε, ότι θα είναι στάσιμα και θα αναλωθούμε σε διοικήσεις λιγότερες των προσδοκιών μας, ακόμα μια φορά.
Η Δημιουργική Διαδρομή θα είναι εκεί, να συνεργαστεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις και να παράσχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον τόπο και να προστατεύσει τα συμφέροντα του.
Τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και τα στελέχη μας, τους καλούμε να επιλέξουν κατά συνείδηση την επόμενη διοίκηση του Δήμου, με μόνο κριτήριο το καλό του τόπου.
Η Δημιουργική Διαδρομή θα συνεχίσει, με όραμα μια καλύτερη Γλυφάδα, με εναλλακτικές προτάσεις για καλύτερη και εξυπνότερη διοίκηση, στηρίζοντας τον επόμενο Δήμαρχο, όταν κάνει καλό για τον τόπο και καταγγέλλοντας κάθε προσπάθεια για εξαπάτηση των δημοτών και του κοινού συμφέροντος.
Για την πόλη μας, για την πατρίδα μας, για την αξιοπρέπειά μας.


Διαβάστε επίσης:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ: "ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!" - "Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου