Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4: Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΡΗΞΗ. -”ΒΟΡΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ENERGA. ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ». ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΩΝ VIPS (ΒΙΝΤΕΟ)



Την εκπομπή της 14ης Μαίου 2014 θα την θυμούνται για πολύ καιρό οι απατεώνες, οι κλέφτες, οι λωποδύτες και τα ρεμάλια του Μαξίμου που έχει μαζέψει δίπλα του ο Σαμαράς και τον κοροιδεύουνε.

Την νύχτα της Τετάρτης κάναμε αυτό που προστάζει εδώ και χρόνια η συνείδηση μας: Να πούμε την αλήθεια. Ποιοι έκλεψαν τα λεφτά του λαού και του Ελληνικού Δημοσίου και βάλανε “Άγιους” και “Θείους” υπερασπιστές μέσα από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ και της κυβέρνησης για να τους προστατέψει. Σε μια υπόθεση που βρωμοκοπάει απ’ όπου κι αν την πιάσεις-και το γνωρίζαμε-οι κλέφτες της Energa και της HELLAS POWER, ριζωμένοι μέσα στο γαλάζιο παρακράτος πληροφορούμαστε ότι έχουν δώσει από εδώ και από εκεί ένα σκασμό λεφτά για να κλείσουν στόματα: Δημοσιογράφων, δικαστών, δικηγόρων, κολαούζων και καναλαρχών. 

Όπως είμαστε σε θέση να ξέρουμε εδώ και καιρό, οι αετονύχηδες κατηγορούμενοι των δύο εταιρειών-απατεώνων αφού φυγάδευσαν πάνω από 300.000.000 ευρώ σε μπανανίες της αλλοδαπής, φρόντισαν με τους κατάλληλους τρόπους, να αποφυλακιστούν και αυτή την ώρα να ξαναστήνουν παιχνίδια ανενόχλητοι αφού μέρος της δικαιοσύνης φαίνεται ότι κοιμάται σε βαθύ ύπνο.

Κι ενώ έχουμε δώσει διορία- στην ιδιοκτησία του καναλιού που φιλοξενούσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ- 24 ώρες για να μας πει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ποιος τους πήρε τηλέφωνο και έκοψαν την εκπομπή, προβάλλουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το θρίλερ της Τετάρτης, επιφυλασσόμενοι να αποκαλύψουμε τα πάντα, όπως κάναμε πάντοτε.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

“Σοβαρότατες καταγγελίες που έκανε εγγράφως στις 30 Απριλίου 2014 στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού και σε αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ έγκλειστος «κάτοικος» της αίθουσας των Vips, δίνει νέα διάσταση στην εξωφρενική υπόθεση με την άνωθεν συγκάλυψη των κατηγορούμενων απατεώνων της Energa και της Hellas Power που αποφυλακίστηκαν αλλά δεν δικάστηκαν ποτέ. Ο καταγγέλλων ονομάζεται Αλέξανδρος Τζάρκας, εκτίει ποινή φυλάκισης 16 ετών και επικαλείται ως μάρτυρες(πέραν της κατάθεσης του)γνωστούς φυλακισμένους του Κορυδαλλού, μεταξύ αυτών και τον γνωστό κρατούμενο Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών στην αμαρτωλή υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η κατάθεση του Τζάρκα, εν ολίγοις, επισημαίνει ότι ανώτατος δικαστής της χώρας σε «συνεργασία με τον δικηγόρο του Αριστείδη Φλώρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο» και με την καθοδήγηση του πρώην στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Τάκη Μπαλτάκο, «από τα υπόγεια», μεθόδευσαν την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων κατηγορούμενων των δύο εταιρειών, έναντι «χρηματικών ανταλλαγμάτων». 

Ο καταγγέλλων κατηγορηματικά κάνει λόγο για ύπαρξη «παραδικαστικού κυκλώματος» το οποίο έχει καθοδηγήσει και την δική του υπόθεση, με τον ίδιο ανώτατο δικαστή. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό αφού έρχεται να προστεθεί στις ήδη δημοσιοποιηθείσες καταγγελίες και αποκαλύψεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο οποίος παραστάθηκε στη δίκη που δεν άρχισε ποτέ στο πλευρό των κατηγορούμενων των Energa και Hellas Power , στις 28 Απριλίου. Επίσης έρχεται να προσμετρήσει στην αποκάλυψη της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την εμπλοκή και του αντιπροέδρου της Βουλής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος εκτός από τις συναντήσεις που είχε στον Κορυδαλλό με τον Φλώρο, ήταν έξω από την δικαστική αίθουσα στις 28 Απριλίου, αναμένοντας την έκβαση της διαδικασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η κατάθεση Τζάρκα για «ύπαρξη παραδικαστικού», έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η δήλωση Τζάρκα από τον Κορυδαλλό, για την κατάθεση στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων




-Αλέξανδρος Τζάρκας-κρατούμενος Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού

Η επίμαχη συνέντευξη

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:


«Έχω δώσει δεκαπέντε σελίδες κατάθεση-υπόμνημα το οποίο έχει η Κουτζαμάνη στα χέρια της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Την κατάθεση την έδωσα 30 Απριλίου στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στον Κορυδαλλό. Τους πήρα τηλέφωνο και ήρθαν στη φυλακή κατευθείαν. Κατέθεσα ότι πληρώθηκαν όλοι για να φύγουν στο δεκαοχτάμηνο(οι κατηγορούμενοι της Energa και Ηellas Power). O δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, κανόνισε τα πάντα με τους δικαστές, με το παραδικαστικό. Ο Μπαλτάκος ήταν συνέταιρος με τον ……(αναφέρεται το όνομα του δικαστή).

-Άλλο συνέταιρος κι άλλο να έχει σχέση και γνώση του θέματος.

-Από πίσω κάνανε τις δουλειές μαζί. Έφυγε ο άλλος(ο Μπαλτάκος) και πήγε στο Σαμαρά και κάνανε τις δουλειές μαζί. Πήρανε εκατομμύρια. Δεσμεύσανε 80 εκατομμύρια και τα υπόλοιπα τα λεφτά(γύρω στα 200 εκατομμύρια ευρώ)είναι πολλά τα λεφτά. Και τα υπόλοιπα λεφτά, τα 180, είναι στην Σιγκαπούρη.

-Και που το ξέρεις εσύ Αλέξανδρε ότι είναι στην Σιγκαπούρη;

-Μου το είπε ο Σαχπαντζίδης. Αλλά αυτός δεν θέλει να βγει μπροστά, αυτός μου τα λέει όλα. Αυτός μου τα είπε όλα και τα έχω αναφέρει στην κατάθεση μου.

-Και εσύ θεωρείς ότι με όσα κατέθεσες θα βγουν στη δημοσιότητα;

-Μπορείς να βγάλεις ότι ήρθε μια καταγγελία από τον Κορυδαλλό.

-Εσύ θέλεις να ακουστείς ότι κάνεις την καταγγελία;

-Δεν έχω πρόβλημα

-Η συζήτηση ηχογραφείται για να γνωρίζεις.

-Μα δεν έχω πρόβλημα γι αυτό. Επώνυμα τα λέω. Όλη η πτέρυγα η ΣΤ τα ξέρει αυτά(η πτέρυγα των Vips) . Όλοι οι «μεγάλοι» είναι εδώ . Τσοχατζόπουλος, ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών κλπ.

-Ο Σαχαπατζίδης, πως τα ξέρει αυτά;

-Είμαστε 50 άτομα, γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

-Κι εσύ θεωρείς ότι ο δικηγόρος μαζί με τον Μπαλτάκο πιάσανε τον δικαστή…


-Σου είπα. Του’ χω κάνει κι εγώ μήνυση του δικαστή κι έχει παραπεμφθεί για το θέμα. Όταν βάζει εγγύηση για 200.000(περιοριστικούς όρους)και βγαίνουν έξω 200 εκατομμύρια ευρώ, είναι λεφτά; Με 200.000 βγήκε αυτός και με άλλα 100.000 ευρώ άλλα τρία άτομα. Είναι πολλά τα λεφτά. Είναι τα λεφτά του κόσμου. Ο πατέρας Φλώρος και ο γιος κι είχαν βάλει κι έναν μπροστινό, τον Σιαφάκα. Και στους 8 μήνες ο ….. έβγαλε τον Μηλιώνη κι άλλα τρία άτομα. Αυτοί που κανονικά με τον Νόμο 1608 θα έπρεπε να φάνε ισόβια. Και τους έβγαλε στους 8 μήνες ο αλήτης. Εγώ έχω κάνει μήνυση στον… γιατί είμαι παράνομα μέσα.

-Τι λέει η φυλακή για τον Μπαλτάκο;

-Ότι αυτός ήταν στα υπόγεια και τα κανόνιζε όλα. Αλλά πρέπει να πούμε τα πράγματα που μπορούμε να αποδείξουμε. Ότι να εδώ είναι το παραδικαστικό φαίνεται. Έχω δώσει μεγάλη κατάθεση για τον δικηγόρο ότι βγάζει εμπόρους ναρκωτικών έξω. Με αυτά που κάνει. Την κατάθεση την έδωσα 30 Απριλίου».

@@@Η εκπομπή και το site θα κρατήσει όλες τις δέουσες αποστάσεις από τις καταγγελίες Τζάρκα(τις οποίες σαφώς δεν υιοθετεί)που έχουν φθάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και βέβαια θα αναμένει τις δικές τους απαντήσεις, όποτε και εάν το επιθυμούν, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία. Πρόκειται για υπόθεση δημοσίου συμφέροντος αφού αφορά τα λεφτά του Κράτους και του Ελληνικού Λαού.

Στην εκπομπή παρενέβησαν για το θέμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.Πετράκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης καταγγέλλοντας ευρείας έκτασης δράση παραδικαστικού κυκλώματος και ο Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό, Μάκης Γιομπαζολιάς .

Σ.Χ

Υ.Γ: Θα ήθελα να πω στους μαλάκες του Μαξίμου ότι ούτε εκβιάσιμος είμαι γιατί δεν έχω αλλά ούτε και εύγευστος γιατί δεν πήρα ποτέ. Άρα δεν με κρατάτε από πουθενά γι αυτό θα βράστε στο ζουμί σας. Μέχρι την ώρα που θα πάτε όλοι φυλακή.

Στέφανος Χίος

makeleio.gr







ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....
Πηγη: makeleio.gr 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου