Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Χ.ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ... - ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η "ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ"


Φίλες & Φίλοι, 

Ακούμε όλους τους υποψηφίους των δημοτικών εκλογών να μιλούν για το Ε.Σ.Π.Α. Η οικονομική ενίσχυση που δίνεται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα βασίζεται στον αριθμό των δημοτών που έχει ο κάθε δήμος. 

Η Γλυφάδα είναι ένας Δήμος ο όποιος έχει περίπου 130.000 κατοίκους. Βάσει των προηγούμενων εκλογών οι εγγεγραμμένοι δημότες είναι 56.567, πράγμα απαράδεκτο. Καμία δημοτική αρχή δεν έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα μέχρι τώρα. Δυστυχώς έχοντας λιγότερους δημότες από τους κατοίκους η πόλη χάνει αρκετές δυνατότητες πχ χρηματοδότησης που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να γίνουν έργα υποδομών κοινής ωφέλειας. 

Πρέπει λοιπόν να δοθούν κίνητρα ώστε οι κάτοικοι της Γλυφάδας να γίνουν και ενεργοί δημότες απολαμβάνοντας προνόμια που θα τους κάνουν πιο όμορφη την ζωή στην πόλη αλλά και θα συνεισφέρουν με την παρουσία και την δράση τους στην ανάπτυξη της. Βασική ενέργεια είναι η δημιουργία της «Κάρτας Δημότη». 

Η κάρτα αυτή θα εξασφαλίζει πολλά προνόμια για τους δημότες σε όλες της υπηρεσίες του δήμου όπως για παράδειγμα τους παιδικούς σταθμούς, το κοινωνικό φροντιστήριο και φαρμακείο, την εύρεση εργασίας σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες της πόλης, στις μαρίνες και τις οργανωμένες παραλίες. 

Εμείς σαν «Δημιουργική Διαδρομή» με τον Στέλιο Δίβαρη έχουμε σκοπό να το πραγματοποιήσουμε και να κάνουμε όλες αυτές τις ενέργειες που απαιτούνται για να βοηθήσουμε στην καλυτέρευση των συνθηκών ζωής για τους δημότες 

Με τιμή Χρήστος Ιακωβάτος 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
«Δημιουργική Διαδρομή – Στέλιος Δίβαρης».

Διαβάστε επίσης:

O XΡΗΣΤΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου