Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ WEEKEND ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ


Η υπουργός Τουρισμού, χαλαρή, με δυο καλούς της φίλους που ο ένας τυχαίνει να είναι και αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, εντοπίστηκε στο Σαββατοκύριακο να απολαμβάνει το κοσμοπολίτικο, πολύβοο Μιλάνο, πρωτεύουσα μόδας και ευζωίας. Ηταν μια σπάνια στιγμή χαλάρωσης για την Ολγα Κεφαλογιάννη, που σίγουρα θα την έβαλε σε σκέψεις για το πως μπορεί και η Αθήνα να εξελιχθεί σε city break.

Πάντως, σήμερα, η υπουργός αναχωρεί για την Κεφαλονιά προκειμένου να λάβει μέρος σε ευρεία σύσκεψη, με αντικείμενο και τις δυσμενείς συνέπειες που αναμένεται να υπάρξουν για τον τουρισμό. Σχετικά πάντως με το ταξίδι στο Μιλάνο, γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Περνάω από το δημοφιλέστατο Cova. Δεν θα μπορούσαν να μην αγοράσω ένα από τα περίφημα panetone του, γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάνω ένα πέρασμα και από το Salumaio. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής προτείνει να προχωρήσουμε λίγο πιο κάτω. Στην περιοχή άλλωστε υπάρχουν πολλά εστιατόρια, bars και καφέ. Κάποια στιγμή τα Gucci booties μου μπλέκονται στο στρας λουρί ενός pinscher.

 Αχ! Το τρισχαριτωμένο σκυλάκι είναι ίδιο με το δικό μου. Σκύβω να χαϊδέψω το... ομοίωμα του Ρόμελ. Το μάτι μου πέφτει σε ένα ζευγάρι κομψές γάμπες. Σηκώνω το κεφάλι μου. Η φιγούρα μου φαίνεται γνωστή. Πολύ γνωστή. Ναι, είναι η υπουργός τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Ντυμένη χαλαρά απολαμβάνει το ζεστό όμορφο μεσημέρι στο Μιλάνο. Έτσι κι αλλιώς διαθέτει ένα...Italian style. Δίπλα της είναι ο γνωστός δικηγόρος, αντιπρόεδρος Δ.Σ του ΕΟΤ, κ. Χριστόφορος Καπαρουνάκης και η σύζυγός του Άννα Χατζηνάσιου, κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη και talented art dealer. 

Η παρέα μοιάζει να διασκεδάζει. Μιλάνε, γελάνε, πίνουν τον καφέ τους. Αισθάνονται ότι κανείς δεν τους παρατηρεί σε μία πόλη γεμάτη από χιλιάδες ξένους τουρίστες. Τι έκανε η χαριτωμένη μελαχρινή Υπουργός στο Μιλάνο; Πετάχτηκε στην γειτονική Ιταλία για δουλειές ή απλά θέλησε να περάσει ένα ευχάριστο weekend στην πολύβουη πόλη; Μήπως πήγε να παρακολουθήσει την πολυσυζητημένη παράσταση «Cavalleria Rusticana» στο αγαπημένο μου Teatro alla Scala; Μήπως θέλησε να «εμπλουτίσει» την γκαρνταρόμπα της; Μια βόλτα στο Μιλάνο σε ανανεώνει πάντα...»
http://www.iefimerida.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου