Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

KEΡΚΥΡΑ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ 7 "ΝΤΑΗΔΕΣ"


Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστείας σε βάρος τριών ημεδαπών, την Τετάρτη (29.01.2014) το βράδυ σε λέσχη φίλων αθλητικού συλλόγου στην Κέρκυρα και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος επτά συνολικά δραστών.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας διαπιστώθηκε ότι οι επτά δράστες - ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 33 ετών - συγκροτημένοι σε ομάδα, την Τετάρτη το βράδυ επιτέθηκαν σε τρεις ημεδαπούς ηλικίας 44, 37 και 23 ετών, στο χώρο λέσχης φίλων αθλητικού συλλόγου στην Κέρκυρα.
Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες, χτυπώντας τους στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος τους με τα χέρια και γυάλινα μπουκάλια, ενώ περαιτέρω αφαίρεσαν ένα πανό της λέσχης, μια σημαία του συλλόγου καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας (Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ΔΙ.ΑΣ, ΟΠΚΕ), που είχαν ως αποτέλεσμα, οι τέσσερις από τους εφτά ημεδαπούς δράστες (δύο 24χρονοι, ένας 22χρονος και ένας 21χρονος) να εντοπιστούν και να συλληφθούν χθες (30.01.2014) το απόγευμα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.
Στην κατοχή ενός από τους 24χρονους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει (πανό, σημαία και το κινητό τηλέφωνο - photo), τα οποία επιστράφηκαν στους κατόχους τους.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων, καθώς και των τριών ακόμη συνεργών τους ηλικίας 33, 27 και 26 ετών, που αναζητούνται, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της ληστείας κατά συναυτουργία και της παραβίασης διατάξεων της αθλητικής νομοθεσίας (περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου