Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

"KAΛΩΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ" ΑΠΑΝΤΑ Η Χ.Α ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. "ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΙ" )ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ)


Την εξής απάντηση έδωσε η Χ.Α στην ανακοίνωση υποψηφιότητας του Άρη Σπηλιωτόπουλου:


Λευκή πετσέτα έριξε και η ψοφοδεξιά στην μάχη του Δήμου Αθηναίων, καθώς η ΝΔ το πήρε απόφαση πως η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο.

“Ύστερα από πάμπολλες διαβουλεύσεις και τα δεκάδες άκυρα από τα υποψήφια θύματα (Δένδιας, Βορίδης, Γεωργιάδης, Κεφαλογιάννη), τελικά βρέθηκε το… κορόιδο: Άρης Σπηλιωτόπουλος!

Έτσι συμπληρώθηκε το καρέ των αποτυχημένων που θα βιώσουν μια πρωτοφανή πανωλεθρία από την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”: Άρης Σπηλιωτόπουλος από τη ΝΔ, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους ΑΝΕΛ, ο Γιώργος Καμίνης με τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Σοφιανός από το ΚΚΕ και ο Νικήτας Κακλαμάνης ως ανεξάρτητος.

Το ξαναλέμε: Το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ζήσουν μεγάλες στιγμές πολίτες των Αθηνών, καθώς ο δήμος θα γίνει γαλανόλευκος! Ε, ρε πάρτυ που ΄χει να γίνει…”

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου