Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 15 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ - ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ( ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Την παρουσίαση των πρώτων 15 υποψηφίων του συνδυασμού του, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Δίβαρης.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε οτι η επιλογή των προσώπων ήταν εντελώς απολιτίκ και κυριάρχησε το ήθος, η εντιμότητα και τα νέα πρόσωπα. Όπως βλέπετε και σε αρκετές από τις παρακάτω photos  κυριάρχησαν οι νέες και φρέσκιες παρουσίες.










Aξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο! Ξεπέρασε τις προσδοκίες γιατί η παρουσίαση ήταν μόνο για τον τύπο και τοπικούς παράγοντες.

Προτάσεις μας.
Κανένας κομματικός εναγκαλισμός, όπως λέει και το αυτονόητο, τοπική αυτοδιοίκηση.

Σκοπός μας αποκλειστικός η ανάπτυξη της πόλης.
Δημιουργία στη πόλη σημαίνει ευημερία για τους πολίτες και για εμάς.

Θεωρώ σημαντικό ώστε η πόλη να πάει μπροστά...η τοπική ανάδειξη υποψηφίων με κριτήρια:
1) Διαθέσιμος χρόνος.
2) Ανιδιοτελής προσφορά.
3) Και ικανότητες να δημιουργήσουν κάποιο έργο.

Απαλλαχτήκαμε από τη λογική να προτιμήσουμε υποψηφίους που έχουν αποθηκευμένες ψήφους από το γνωστό ανταλλακτήριο ρουσφέτι ψήφος.

Πρώτο κριτήριο είναι για εμάς είναι η δυνατότητα προσφοράς έργου.
Και πως ξέρουμε αν κάποιος είναι κατάλληλος; Από το βιογραφικό του και τη διαδρομή του στη ζωή. Αυτά είναι γνωστά σε όλους. Από εκεί παίρνουν και οι επιχειρήσεις κριτήρια για να αναδείξουν καλούς υπαλλήλους.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά αποφασίσαμε λοιπόν να χτίσουμε μια ''ομάδα'' προσφέροντας μια διαφορετική άποψη στη πολιτική σκηνή της πόλης.

Παρουσιάζουμε λοιπόν ανθρώπους νοικοκυραίους, άπειρους πολιτικά, αλλά με αυξημένα χαρακτηριστικά στη παραγωγή έργου.

Άλλωστε αυτό δεν λέμε κατ' ιδίαν όλοι για το πως πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι μας; Εμείς θέλουμε να το κάνουμε, η να δοκιμάσουμε να το κάνουμε.

Τολμούμε να το κάνουμε αυτό, όχι γιατί είμαστε αιθεροβάμονες, αλλά γιατί είναι η κατάλληλη εποχή.
Στέλιος Δίβαρης: Το εκλογικό σώμα είναι έτοιμο να στείλει μήνυμα. Κύριοι παλαιοκομματικοί δοκιμάσατε, αποτύχατε, καιρός να πάτε σπίτια σας.

Ας δοκιμάσουμε το άγνωστο πολιτικό αλλά δοκιμασμένο στο στίβο της ζωής που φέρνει ελπίδα για καλύτερες μέρες. Διότι το δικό σας αποτέλεσμα το βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι τόσο οδυνηρό που θέλω ελπίδα και όραμα για να συνέλθω από αυτό το σοκ.

Βάση αυτής της τακτικής λοιπόν επιλέξαμε τους υποψηφίους μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΩΣ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου