Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

KΛΕΦΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΣΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ! (ΦΩΤΟ)Ένας πλανόδιος πωλητής στην Ινδία που έκλεψε μια τσάντα, ελπίζοντας ότι μέσα θα περιείχε ένα μικρό θησαυρό, με έκπληξη αντίκρισε ένα... νεογέννητο αγοράκι δύο μόλις εβδομάδων!
Ο 20χρονος Kishor Kale πουλούσε βερνίκια νυχιών στις γυναίκες που επέβαιναν στο τρένο, που έφυγε από το σταθμό Chhatrapati Shivaji με προορισμό τη Belapur στη Μουμπάι. Ξαφνικά αντίκρισε μια εγκαταλελειμμένη τσάντα στην άκρη ενός βαγονιού.

Ελπίζοντας ότι περιείχε χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, ο νεαρός άντρας την άρπαξε και κατέβηκε από το τρένο.

Όταν άνοιξε το φερμουάρ στην αποβάθρα του σταθμού που κατέβηκε αντίκρισε μέσα σε αυτή ένα νεογέννητο μωρό.


Σοκαρισμένος από το θέαμα παράτησε το μωρό και προσπάθησε να διαφύγει, όμως ένας ελεγκτής κατάφερε να τον σταματήσει, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον νεαρό άντρα, νομίζοντας ότι είχε προσπαθήσει να εγκαταλείψει το ίδιο του το παιδί.

«Ερευνάμε την υπόθεση. Ο συλληφθείς θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και να βρούμε την πραγματική οικογένεια του μικρού. Αν ο κ. Kale δεν είχε αρπάξει την τσάντα πιστεύοντας ότι περιέχει λεφτά, το παιδί θα μπορούσε να έχει πεθάνει» ανέφερε ο αξιωματικός Hanuman Kharat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου