Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΛΟΓΩ...ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...


Άφωνους άφησε τους πάντες ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος όταν αποφάσισε να ενισχύσει την ΚΝΕ αγοράζοντας περισσότερα από ένα φύλλα του κυριακάτικου Ριζοσπάστη.

Την περασμένη Κυριακή, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρέθηκε στο Περιστέρι στην κοπή της πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Αυγείων. Είπε ότι έχει ρίζες από την περιοχή, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την εκδήλωση, στην είσοδο του Συλλόγου είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΚΝΕ και πουλούσαν τον κυριακάτικο «Ριζοσπάστη».

Οι της ΚΝΕ δίσταζαν να πλησιάσουν τον υπουργό. Φαντάστηκαν πως ένας εκπρόσωπος της Δεξιάς δε θέλει να αγοράσει την εφημερίδα. Αλλά ο υπουργός τους... διέψευσε.

«Δώστε μου τέσσερις "Ριζοσπάστες"» είπε στους έκπληκτους κνίτες, σχηματίζοντας με τα δάκτυλά του τον αριθμό τέσσερα. Τι να κάνουν τα παιδιά από την ΚΝΕ, του έδωσαν τέσσερις "Ριζοσπάστες", πήραν τα χρήματα και ο υπουργός απομακρύνθηκε με τη συνοδεία του.

Φυσικά, το παράδειγμα του υπουργού έσπευσαν να ακολουθήσουν κι άλλα "γαλάζια" στελέχη, που αγόρασαν την εφημερίδα και βοήθησαν τους κνίτες να ξεπουλήσουν!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι από τους λίγους γαλάζιους που κάθε χρόνο αγοράζει κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, καταλήγει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου