Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

“ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ” ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ:50.000 ΕΩΣ 100.000 ΕΥΡΩ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ!


Πίσω από τον Τζούλιαν Σινανι φέρεται να βρίσκονται άνθρωποι με μεγάλη δύναμη, που τον χρησιμοποιούσαν για τις “βρώμικες δουλειές”, αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.
Οι φάκελοι των μαφιόζικων εκτελέσεων, που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Αλβανία, φαίνονται να ξανανοίγουν πάλι από τη δικαιοσύνη, λόγω των τελευταίων συλλήψεων των “πληρωμένων δολοφόνων”, όπως ο Τζούλιαν Σινανάι.

Δεκάδες δολοφονίες που έγιναν σε μεγάλες πόλεις της χώρας δεν έχουν ακόμη διαλευκανθεί. Υπήρχε η πεποίθηση στην αλβανική αστυνομία, βάσει πληροφοριών, από τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι οι ανθρωποκτονίες από «επιχειρήσεις δολοφόνων» που τα τελευταία χρόνια έχουν εξαπλωθεί, λόγω του ύψους των χρημάτων που διατίθενται από τους εντολείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες- γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- ένας αμειβόμενος δολοφόνος απαιτεί συνήθως από 50 έως 100 χιλιάδες ευρώ για μια δολοφονία. Η τιμή κυμαίνεται από την αξία που έχει το μελλοντικό θύμα.

Η αλβανική αστυνομία πιστεύει ότι εκτός από τον πληρωμένο δολοφόνο Τζούλιαν Σινανάι, υπάρχουν και άλλες ομάδες στην «αγορά» των εκτελέσεων. Οι πληροφορίες μιλούν για τρία ονόματα για τα οποία ακόμη η αστυνομία δεν έχει ικανά αποδεικτικά στοιχεία.

«Ένας από τους πληρωμένους δολοφόνους δραστηριοποιείται στη Kamza, ο άλλος στον Αυλώνα και ο άλλος στην Burrel. Δεν συνδέονται με τον Τζούλιαν Σινανάι και εκτελούν μόνοι τους. Μάλιστα, ένας συνελήφθη από την αστυνομία των Τιράνων, στην Kamza πριν από λίγους μήνες , αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν υπήρχαν αποδειχτικά στοιχεία.

Θύματα των πληρωμένων δολοφόνων- συνεχίζει το δημοσίευμα- είναι κυρίως άτομα με πολιτική ή οικονομική δύναμη. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ισχυροί επιχειρηματίες είναι εκείνοι που έχουν τις μεγαλύτερες συγκρούσεις με τους ανταγωνιστές τους. Όπως αναφέρει το echedoros-a.gr ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι κυρίως αιτία για πληρωμένη δολοφονία…
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου