Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΟΚ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΣΤΟΝ Μ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗ



Εξιχνιάστηκε το χτύπημα κουκουλοφόρων στα ΕΛΤΑ Νεάπολης

Οι κουκουλοφόροι της ληστείας, με λεία 7.200 ευρώ, στις 25 Ιουλίου 2013 στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στη συνοικία της Νεάπολης στο Βόλο προκύπτει από την αστυνομική έρευνα ότι είναι τα δύο αδέρφια, ηλικίας 27 και 33 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρωταθλητή του Body Builder Μανώλη Καραμανλάκη.Οι δύο αδερφοί, άεργοι, οι οποίοι διαμένουν στο πατρικό τους σπίτι, κοντά στη συνοικία του Αλιβερίου στη Ν. Ιωνία, όπου και συνελήφθησαν χθες μισή ώρα περίπου μετά το μαφιόζικο χτύπημα με καραμπίνα, κράτησαν σκληρή στάση στη διάρκεια της πολύωρης προανάκρισής τους, αρνούμενοι να παραδεχθούν ότι όπλισαν την καραμπίνα, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του πρωταθλητή Bodybuilder.

Μόλις το μεσημέρι σήμερα, περίπου 24 ώρες μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ο ένας από τους δύο, 27 ετών, ομολόγησε ότι επέστρεψε με καραμπίνα στο κατάστημα του Μανώλη Καραμανλάκη, στην οδό Αναλήψεως στο ύψος της Ιωλκού, μετά από καυγά και πυροβόλησε εναντίον του.

Τα αδέρφια οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ασκήθηκε, όμως, σε βάρος τους ποινική δίωξη για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεάπολης, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είναι οι δράστες της εισβολής στο κατάστημα των Ταχυδρομείων στις 25/7/2013.

Πηγή: taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου