Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ. ΕΓΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΑΙΖΩ". ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ;



Απάντηση στην καταγγελία

Απάντηση στην καταγγελία αναγνώστη(υπάρχουν κι άλλες)στο makeleio.gr, περί "ακριβών καφέδων και για πανάκριβες ξαπλώστρες" σε παραλιακό μαγαζί στη Νάξο το οποίο χρεώνεται και στον τηλεπαρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, έδωσε ο ίδιος ο κ.Αρναούτογλου στη στήλη του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη στο διαδίκτυο.
Παραθέτουμε το ρεπορταζ αυτούσιο:

"Διαβάζω από το πρωί καταγγελίες πολιτών που έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το beach bar στη Νάξο όπου ο παρουσιαστής φέρεται να είναι μέτοχος. Σύμφωνα με αυτές «το παιδί του λαού χρεώνει δυο ξαπλώστρες και δυο καφέδες με 20 ευρώ».

Διαβάζω από το πρωί μια καταγγελία ενός πολίτη που έβαλε στο στόχαστρό του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το beach bar στη Νάξο όπου ο παρουσιαστής φέρεται να είναι μέτοχος. Σύμφωνα με την καταγγελία «το παιδί του λαού χρεώνει δυο ξαπλώστρες και δυο καφέδες με 20 ευρώ».

Σαφώς ενοχλημένος και με διάθεση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο Γρηγόρης μίλησε στο nassos Blog.

«Πόσες φορές θα το πώ. Δεν έχω καμία μετοχική σχέση με το συγκεκριμένο στέκι. Τα καλοκαίρια αράζουμε μαζί με την γυναίκα μου απολαμβάνοντας διακοπές. Είμαι ιδιοκτήτης; Καμιά σχέση. Ας ψάξουν την εταιρεία να δουν τους μετόχους πριν επιτεθούν. Γνωρίζω πώς όλο αυτό γίνεται για να πουλήσουν κάποιοι. Ωστόσο εγώ οφείλω να πώ την αλήθεια. Συνεργάζομαι με τα παιδιά, όταν μου ζητούν να τους εξυπηρετήσω για καλλιτέχνες και παίζω μουσική τις Κυριακές . Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Δε γνωρίζω αν κόβουν αποδείξεις πόσο χρεώνουν και γιατί γίνεται όλο αυτό. Αυτό που γνωρίζω είναι πώς σε όλη την Ελλάδα τα Beach bars πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο στους Δήμους για να δουλέψουν 20 μέρες όλο το καλοκαίρι. Καλά θα κάνουν κάποιοι πριν γράφουν κάτι να ρωτάνε...Και αντί επιλόγου θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τα παιδιά είναι πολύ προσεκτικά και απολύτως τυικά σε σχέση με τις υποχρεώσεις τους. Τόσο απέναντι στην εφορία αλλά και απέναντι στους πελάτες. Άντε και καλό χειμώνα σε όλους».

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/grhgorhs-arnaoutogloy-me-kathgroyn-gia-aisxrokerdia-enw-den-exw-beacg-bar/#more

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Προς τον κ.Αρναούτογλου έχουμε να δώσουμε μια σαφέστατη απάντηση. Πιο σαφής δεν γίνεται. Το makeleio δεν έχει ανάγκη να "πουλήσει" τίποτα για τον απλούστατο λόγο ότι πρόσωπα σαν τον κ.Αρναούτογλου, δεν "πουλάνε" στην θεματολογία μας. Κατά δεύτερον, δεν επιτιθέμεθα σε πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με την θεματολογία του ΜΑΚΕΛΕΙΟ άρα για μας αποτελούν "αμελητέα δημοσιογραφική ποσότητα". Και τρίτον επί της ουσίας: Ανατρέχοντας στο διαδίκτυο, πλήθος δημοσιευμάτων χρεώνουν το κατάστημα και στον κύριο αυτόν. Ο κύριος αυτός-συμπαθής κατά τα άλλα-μας λέει ότι συνεργάζεται με κάτι παιδιά για να πηγαίνει καλλιτέχνες και φίλους. Μάλιστα. Πληρώνεται γι αυτό; Και αν όχι, γιατί διαρρέει στον Τύπο ότι το μαγαζί είναι δικό του; Επειδή ζούμε χρόνια στην πιάτσα, η "δουλειά" αυτή λέγεται "Δημόσιες Σχέσεις", PR. Και από αυτά που γνωρίζουμε τα Pr πληρώνονται. Καλή επιτυχία στον συμπαθή κύριο Αρναούτογλου και να του υπενθυμίσουμε ότι ακόμα κι αν δεν πληρώνεται, δεν φιλοτεχνεί το προφίλ του, έστω μία ακόμα κακοήθης καταγγελία περί ακρίβειας. Κατά τα άλλα να είναι πιο πράος. Τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να είναι δεκτικοί ακόμα και στους κακούς αναγνώστες. Το θέμα το κάναμε γιατί έχει σχέση με την τσέπη του λαού που υποφέρει. Για κανέναν άλλο λόγο.

Τα δημοσιεύματα εδώ

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23923:-q-20-q-&catid=10:2012-02-23-22-33-22&Itemid=81

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23929:-q-q-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου