Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ



Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον δικηγόρο του, ένας 53χρονος Τούρκος για την υπόθεση του σκάφους που είχε εντοπιστεί με όπλα και εκρηκτικά μεταξύ Χίου και Οινουσών.
Εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Χίου και πλέον έχει συλληφθεί.

O συλληφθείς είναι ιδιοκτήτης του φουσκωτού που το είχε μισθώσει χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία σε έναν από τους δύο Έλληνες που συνελήφθησαν για την υπόθεση διακίνησης όπλων.

Το makeleio.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του 53χρονου, Παύλο Σαράκη, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 


"Ο εντολέας μου αυθόρμητα και αυτοβούλως προσήλθε στην "Αντιτρομοκρατική" της ΓΑΔΑ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσήλωσή του στη νομιμότητα και την πίστη του στην αθωότητά του.

Η εμπλοκή του περιορίζεται αποκλειστικά στην ιδιοκτησιακή σχέση που είχε με το σκάφος σε αμέσως προγενέστερο χρόνο του επίμαχου συμβάντος.

Ευελπιστούμε ότι η Δικαιοσύνη θα αξιολογήσει τη στάση του αλλά και τις θέσεις του σύμφωνα με τους κανόνες δικαίου που επιτάσσει μία ευνομούμενη πολιτεία."

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου