Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ



Δείτε τι δουλειά και για ποιους, κάνει η αριστερή με την δεξιά τσέπη!!! Οι αντιφασίστες στηρίζουν τον φασισμό των Τούρκων, των Αλβανών, των Σκοπιανών κλπ....! Αφυπνισθείτε!

Η Δέσποινα Λαλάκη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της τοπικής οργάνωσης «Αριστερή Κίνηση Νέας Υόρκης», "σε διαδήλωση συμπαράστασης" με Τούρκους Κεμαλιστές στην Νέα Υόρκη. Τόσο ανθελληνικό μένος πηγάζει μέσα στους «προοδευτικούς» κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ που χαίρετε η εν λόγο κυρία να "συμπαραστέκεται" δίπλα σε σημαία με την εικόνα του αρχισφαγέα Κεμάλ και σε πανό που αναγράφουν «ATATURK DON'T GIVE UP»! Η εν λόγο κυρία απολαμβάνει μισθό και υποτροφία από το Ίδρυμα Αλέξανδρου Σ. Ωνάση για να «διδάσκει» στο New York University τον ελληνικό πολιτισμό, ναι – ναι αυτόν που οικειοποιήθηκαν οι Τούρκοι, αφού πρώτα σφάγιασε χιλιάδες Έλληνες ο Κεμάλ Ατατούρκ και προηγουμένως, ο Ιμπραήμ, ο Κιουταχής, ο Αλής, ο Μουράτ και χιλιάδες άλλοι Τούρκοι Πασάδες.

Πηγή: xryshaygh

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα ethel – sinadelfos, ένας αναγνώστης του μπλογκ έστειλε το εξής μήνυμα :

"Το άτομο που στέκεται δίπλα στην Λαλάκη κρατώντας τη σημαία είναι ο ομοφυλόφιλος Nick Levis ο οποίος είναι αριστερός ακτιβιστής (κλασικό εβραϊκό επίθετο). Είναι μέρος του υποκαταστήματος Σύριζα της Νέας Υόρκης (Αριστερή Κίνηση). Επίσης, μέλη αυτής της ομάδας είναι ο Κώστας Παναγιωτάκης ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Ο Νίκος Αλεξίου ο οποίος διδάσκει στο Queens College, ο Άλαν Ακριβός, η Νένα Πανουργιά, και ο Πέτρος Μπράτσης.

Οι ίδιοι άνθρωποι είχαν φέρει την Ρένα Δούρου και τον Alexi Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες ως επισκέπτες.

Ο "αριστερός" Τσίπρας έκανε ωραίες διακοπές στην Park Avenue (το πλουσιότερο τμήμα της Νέας Υόρκης)..."

Το μήνυμα του αναγνώστη του ethel - sinadelfos, πριν την μετάφραση:

The person standing next to her with the flag is the homosexual Nick Levis who is a leftist activist. He joined Lalaki in this Kemalist rally. They are part of Syrizas branch of New York (Aristeri Kinisi). Also part of that group are Costas Panayotakis who teaches at NYU, Nick Alexiou who teaches at Queens college, Alan Akrivos, Nena Panourgia, and Peter Bratsis. The same people who had Rena Dourou and Alexi Tsipras in the United States as guests. Tsipras (the "socialist") who was spending a nice holiday in Park Avenue (the richest part of New York).

Τα παραπάνω στοιχεία, όπως επισημάνει και το μπλογκ που τα δημοσίευσε δεν αποτελούν διασταυρωμένη πηγή για αυτό και δημοσιεύτηκαν με πάσα επιφύλαξη.

Πηγή: ethelsinadelfos

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου