Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»



Αν είναι ποτέ δυνατόν να μιλάει έτσι ένας άνθρωπος που βρίσκεται στην ρίζα της πολιτικής σκηνής. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της βουλής, αναφέρεται στην ΕΡΤ, που ό,τι και να είναι δεν παύει να έχει μέσα εργαζόμενους που έχουν οικογένειες και έχουν μείνει άνεργοι‼! Επίσης δεν είναι γλώσσα αυτή για έναν πολιτικό! Αυτό όμως είναι το επίπεδό μας και αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουμε επιλέξει για τις τύχες και τις ζωές μας! Να τους χαίρεστε και πάλι όσοι τους ψηφήσατε! Ντροπή και αίσχος‼!

«Δεν γίνεται για ένα κωλόσπιτο να πέσει η κυβέρνηση», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλατζής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, διευκρινίζοντας δε, ότι «δεν είναι κωλόσπιτο η ΕΡΤ προς Θεού, ούτε οι εργαζόμενοι, αλλά είναι σοβαρότερο από την πορεία της Ελλάδος;».

Ο κ. Καλαντζής εξέφρασε την άποψη ότι «ποτέ δεν αλλάζεις ρόδα εν κινήσει», ενώ εκτίμησε ότι ο Φώτης Κουβέλης θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη. Ανέφερε δε πως αν χρειαστεί ψήφος εμπιστοσύνης εξασφαλίζονται οι 157 ψήφοι.

«Ο Σαμαράς δεν το τράβηξε», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Αυτός δεν είναι που διόρισε με τη μια τους πέντε συνεργάτες του , με το που κάθισε στην καρέκλα του μακαρίτη Νάκου; Το «κωλόσπιτο» τη βουλή πότε θα το κλείσετε;

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου