Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Μια πολύ παράξενη ροζ ιστορία συνέβη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη και έχει ταράξει τα νερά στο χώρο του μπάσκετ! Το Polat είναι πασίγνωστο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο είχε φιλοξενήσει και τις τέσσερις ομάδες του τελευταίου και αξέχαστου για τους ερυθρόλευκους φάιναλ φορ της Ευρώλίγκας.

Πρίν από λίγες μέρες και κατά την παραμονή της μπασκετικής Γαλατασαράι στο εν λόγω ξενοδοχείο ο προπονητής της ομάδας και υποψήφιος ομοσπονδιακός τεχνικός Εργκίν Αταμάν μπλέχτηκε σε μια απίστευτη περιπέτεια! Να σημειώσουμε εδώ ότι το να αποσύρονται οι ομάδες σε ξενοδοχεία πριν τα παιχνίδια τους, είναι κάτι που συνηθίζεται στην Τουρκία, ακόμη κι αν πρόκειται να αγωνιστούν στην πόλη τους.

Ο οικογενειάρχης Αταμάν λοιπόν, βρέθηκε πρωταγωνιστής μαζί με την ειδική σύμβολο υγείας που ο ίδιος είχε προσλάβει, σε ένα πολύ περίεργο βίντεο που είδε το φώς της δημοσιότητας και προκάλεσε σάλο. Το βίντεο, το οποίο προερχόταν από τις κάμερες ασφαλείας του Polat, έδειχνε την life coach να μπαίνει σε ένα δωμάτιο και λίγο αργότερα να εμφανίζεται και ο Αταμάν ακολουθώντας τη! Ανάλογη ήταν και η συνέχεια: Δηλαδή η προπονήτρια έβγαινε από το δωμάτιο και λίγο αργότερα αποχωρούσε και ο Τούρκος προπονητής. Το βίντεο, αυτό, όπως ήταν λογικό έκανε πάταγο, αλλά παράλληλα κίνησε και… υποψίες για την γνησιότητα του.

Από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, έγινε η σχετική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας είχε βάλει (φυσικά με το αζημίωτο) το χέρι του, με σκοπό να βοηθήσει τον ζηλιάρη πρώην σύντροφο της κοπέλας να την «παγιδεύσει». Διότι η σύμβουλος πήγε μεν στο Polat, αλλά με σκοπό να παραδώσει προγραμματισμένο διαιτητικό γεύμα του πελάτη της!

Αυτό που τελικά συνέβη ήταν να χάσουν τη δουλειά τους υπάλληλοι της ασφάλειας του ξενοδοχείου και η υπόθεση για το όπως φαίνεται μονταρισμένο βίντεο, να οδηγηθεί στα δικαστήρια… Βεβαίως η ζημιά για τον Αταμάν έγινε, μιας και ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλος που (έστω κι αν αποδειχθεί βάσιμος), κάποια ρετσινιά θα του μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου