Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ "ΚΟΡΥΦΗΣ" ΣΑΜΑΡΑ - ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Από τον προϋπολογισμό έχουν να βρεθούν στη Βουλή και να διασταυρώσουν τα ξίφη τους Σαμαράς – Τσίπρας, κάτι το οποίο θα γίνει και σήμερα στις 6 το απόγευμα, με αφορμή την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα προβλήματα των αγροτών.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταγγείλλει πολλές φορές το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν εμφανίζεται στη Βουλή, ούτε για να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών. Πριν από λίγες ημέρες ημέρες, δε, με αφορμή την ερώτησή του για το λάθος του ΔΝΤ με τον πολλαπλασιαστή, την οποία απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας αντί του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας έφθασε να προτείνει την κατάργηση της Ώρας του Πρωθυπουργού, αφού ο πρωθυπουργός δεν την τιμά.
Με αφορμή το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, ο κ. Σαμαράς ανεμένεται να καταγγείλει την επίθεση στα μεταλλεία Χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής και θα ζητήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη βία από όπου κι αν προέρχεται και να μην παρέχει πολιτική κάλυψη σε τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου