Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΨΑΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΙΣΕ!


Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σέκου Ολίσε, σύμφωνα με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, θέλει να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σέκου Ολίσε τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ και η διάγνωση που του έγινε μιλούσε για θλάση β' βαθμού, με αυτό να συνεπάγεται ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 4 εβδομάδες.

Ωστόσο, ο γιατρός του "Δικεφάλου" Παναγιώτης Γιγής, είχε αναφέρει ότι ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εμείς αν θα γίνει στην πράξη, ωστόσο ο Λιβεριανός άσος φαίνεται ότι "διψάει" για ποδόσφαιρο.

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το στάτους που έγραψε ο Ολίσε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook: "Good to be back on my feet,guest I am getting ready for the weekend..", δηλαδή "Είναι καλό που στέκομαι πάλι στα πόδια μου, προετοιμάζομαι για το Σαββατοκύριακο".

Βέβαια, ο Ολίσε ακολουθεί ακόμη πρόγραμμα θεραπείας, δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, αλλά ο ίδιος επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου